to w zasadzie dwa rozne pytania.
1. w definicji CSS za pomocą font-size: można zdefinować wysokość fontów, ale ... w tagach <input> ustawienie to nie działa kiedy strone oglądam mozillą, a w ie jest wszystko ok. czy w związku z tym ja coś robie źle, czy raczej mozilla źle to obsługuje?
2. jak zapisuje pliki video (avi, mpg) poprzez klikniecie myszka i "zapisz dokument docelowy" w 90% przypadkow dokument nie daje sie przeczytac. jaki moze byc powód?
pozdrawiam.
CSS i "zapsz dokument docelowy"
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
CSS i "zapsz dokument docelowy"
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
- klimek
Re: CSS i "zapsz dokument docelowy"
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040616
klimek pisze:1. w definicji CSS za pomocą font-size: można zdefinować wysokość fontów, ale ... w tagach <input> ustawienie to nie działa kiedy strone oglądam mozillą, a w ie jest wszystko ok. czy w związku z tym ja coś robie źle, czy raczej mozilla źle to obsługuje?
Tak to blad Mozilli. Poszukaj na bugzilli
klimek pisze:2. jak zapisuje pliki video (avi, mpg) poprzez klikniecie myszka i "zapisz dokument docelowy" w 90% przypadkow dokument nie daje sie przeczytac. jaki moze byc powód?
A to raczej nie blad
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
2. jak zapisuje pliki video (avi, mpg) poprzez klikniecie myszka i "zapisz dokument docelowy" w 90% przypadkow dokument nie daje sie >przeczytac. aki moze byc powód?
A to raczej nie blad Podaj przyklad strony na ktorej tak sie dzieje.
hm... gdyby to byla kwestia strony, to bym rozumial, ale mi sie to dzieje dosc losowo... juz myslalem, ze jak cos innego rownoczesnie sciagam to sie to robi (ale wsumie niewiem dlaczego mialo by), ale jak tylko mozilla dziala i nia sciagam to sie tak psuje, dotego stopnia, ze raz na 3 lub 4 razy.
na ie, dziala to bez problemow.....
- klimek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040616
klimek pisze:hm... gdyby to byla kwestia strony, to bym rozumial, ale mi sie to dzieje dosc losowo... j
OK, to ja rozumiem ale nie rozumiem stwierdzenia "jak zapisuje pliki video (avi, mpg)". Chodzi o linki do nich?
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony