Witajcie,
http://www.swmarek.qs.pl/str/tech.htm
No i IE mówi, że dzisiaj jest rok 2002 i odpowiedni dzień, a od powtania strony minęło trzystaileś dni... Mozia twierdzi, że mamy rok 102, zaś dni minęło -mnóstwo...
Powrót do przeszlości
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Re: Powrót do przeszlości
Przeglądarka: -
Nie jestem specjalista od JavaScript ale jest tak:
A jak sie zmieni na :
bedzie dobrze. Zauwazylem ze taki bląd jest tylko w Mozilli. Czy to naprawde blad czy tylko jakias niezgodnosc?
- Kod: Zaznacz cały
if(Year <= 99)
Year += 1900
A jak sie zmieni na :
- Kod: Zaznacz cały
if (Year<1900)
Year+=1900;
bedzie dobrze. Zauwazylem ze taki bląd jest tylko w Mozilli. Czy to naprawde blad czy tylko jakias niezgodnosc?
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Re: Powrót do przeszlości
tristan pisze:No i IE mówi, że dzisiaj jest rok 2002 i odpowiedni dzień, a od powtania strony minęło trzystaileś dni... Mozia twierdzi, że mamy rok 102, zaś dni minęło -mnóstwo...
http://mozillapl.org/forum/viewtopic.ph ... etfullyear
- GmbH
- Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38
A może powrót do nikąd?
Zauważyłem, jak mówi mój kolega prawnik, na przedmiotowej stronie odsyłacz po lewej stronie do MENU oraz jakieś dziwne odsyłacze u dołu, niestety prowadzące do nikąd. Natomiast podawanie daty jest dobre i "na oko" wydaje mi się, że obliczenia też.
Pozdrawiam
Mozilla 1.0 PL / Wingroza 98 SE
Pozdrawiam
Mozilla 1.0 PL / Wingroza 98 SE
- Wojciech
- Moderator
- Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32
Dokładnie, obliczenia są już dobre, odnośniki na dole i z boku nie działają, a dodatkowo nie wyświetla się counter odwiedzin - mam taki napis:
Jesteś osobą, która odwiedziła mój serwis. Po kliknięciu na licznik możesz obejrzeć w osobnym okienku statystykę odwiedzin serwisu.
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Olhado/256 pisze:Dokładnie, obliczenia są już dobre, odnośniki na dole i z boku nie działają, a dodatkowo nie wyświetla się counter odwiedzin - mam taki napis:Jesteś osobą, która odwiedziła mój serwis. Po kliknięciu na licznik możesz obejrzeć w osobnym okienku statystykę odwiedzin serwisu.
Faktycznie. Ale licznik w IE też się nie pojawia. Mam tam [ X ] oznaczający brak obrazka... Ciekawe co jest skopane?
A Menu? Jakie menu? Nie widzę menu ani w Mozi ani w IE...
mgr inż. inż. Ja
- tristan
- Z nami od: 18 lipca 2002, 22:12
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony