Witam.
Własnie oglądam transmisję online z MŚ w skokach narciarskich, w których startuje Adaś Małysz, Niech Żyje Wiecznie. (Co prawda: Start pierwszej serii został ze względu na zbyt silny wiatr przełożony na godz. 17.30)
Ale nie o imprezie...
Oglądam na witrynie: http://sport.onet.pl/live.html w przeglądarce... Firefox.
Tak, tak..., mogę wysłać screena. Co prawda na dole pisze bykiem:
(Uwagi dotyczące działania komentatora prosimy wysyłać na adres: sport@onet.pl.
Uwaga!
Komentator działa NAJLEPIEJ [kapitaliki moje] pod przeglądarką Intenet Explorer 6.0 z zainstalowanym pluginem Windows Virtual Machine (do pobrania z http://pliki.republika.pl/tool/msjavx86.exe)
ale działa.
A nigdy nie działał. Faktycznie istnieje prawdopodobieństwo, że na moim komputerze (w firmie) jest zainstalowany Windows VM, ale to nie jest przesądzone, bo MSIE jest raczej zakazany w firmie. Sprawdzę w domku, gdzie produktów MS mam nieco mniej.
Tymczasem... zapraszam na witrynę Osiołka PL czyli ONET.pl.
Idzie Wiosna dla Firefoxa?
Przebudzenie Osiołka. Idzie Wiosna?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przebudzenie Osiołka. Idzie Wiosna?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Używam Mozillę Firefoxa, bo... Windows 98, jest droższy od XP.
Czy używam IE ? Ooo taaak... do ściągniecia Firefoxa.
Czy używam IE ? Ooo taaak... do ściągniecia Firefoxa.
- asen
- Z nami od: 09 listopada 2004, 17:32
Re: Przebudzenie Osiołka. Idzie Wiosna?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
Java to czy sen?
WinXP SP2, JRE 5.0 update 1
IE 6 ma zabezpieczeniami na maksa, przez co prawie nie nadaje się do użytku to nawet nie wiem jak wygląda w nim strona
edit: nie kcę mnozyć postów
Mozilla Suite nightly: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050222
Wcześniejszej nie mam na dysku
Edit: Prawda to co pisze E2rd - nie działa z MozSuite 1.7.2, może też ludziska będą żwawiej aktualizować Mozillę
Działa w MozSuite 1.7.5 i K-meleonem 0.9, bo mają te same silniki.
WinXP SP2, JRE 5.0 update 1
IE 6 ma zabezpieczeniami na maksa, przez co prawie nie nadaje się do użytku to nawet nie wiem jak wygląda w nim strona
edit: nie kcę mnozyć postów
Mozilla Suite nightly: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050222
Wcześniejszej nie mam na dysku
Edit: Prawda to co pisze E2rd - nie działa z MozSuite 1.7.2, może też ludziska będą żwawiej aktualizować Mozillę
Działa w MozSuite 1.7.5 i K-meleonem 0.9, bo mają te same silniki.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2005, 18:17 przez piotrek84, łącznie zmieniany 3 razy
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
Re: Przebudzenie Osiołka. Idzie Wiosna?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
asen pisze:Idzie Wiosna dla Firefoxa?
Ale nie dla Mozilli. Tzn. na mojej 1.7.2 nie działa (FF na tym samym kompie - działa).
Co za osły.
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony