błąd na stronie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
błąd na stronie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050226 Firefox/1.0.1
powiedzcie mi, czemu na tej stronie: http://www.gsd.gda.pl/people/gawron/
nie działą menu po prawej stronie? Jest ono we flashu. Jeśli natomiast otworzę te stronę w IE, ewszystko się ładuje. Proszę o rady!
nie działą menu po prawej stronie? Jest ono we flashu. Jeśli natomiast otworzę te stronę w IE, ewszystko się ładuje. Proszę o rady!
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050301 Firefox/1.0+
O to menu chodzi: http://www.gsd.gda.pl/people/gawron/movie1.swf ?
Wina autora strony. Dla przeglądarek innych niż IE podaje kod, w którym zapomniał (nie zakładam złej woli) informację podającą, że ma zostać wyświetlone menu dostępne pod podanym wyżej adresem.
A przy okazji: w kodzie strony jest pełno innych błędów (choćby nieprawidłowo ustawione kodowanie znaków)
Wina autora strony. Dla przeglądarek innych niż IE podaje kod, w którym zapomniał (nie zakładam złej woli) informację podającą, że ma zostać wyświetlone menu dostępne pod podanym wyżej adresem.
A przy okazji: w kodzie strony jest pełno innych błędów (choćby nieprawidłowo ustawione kodowanie znaków)
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050226 Firefox/1.0.1
Anonymous pisze:dziękuję za podzielenie mojej opinii. Też sądziłem, że jest to wina programisty, a nie programu, bo przecież firefox ROX!
Dzięki serdeczne za troske!
Proszę bardzo. Poinformuj webmastera o problemie, jeśli nie będzie wiedział jak to poprawić - skieruj do nas.
BTW. Uaktualnij sobie Firefoksa.
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony