a na www.randki.pl nie widac obrazkow lasek
strona nie laduje sie. brak obrazkow
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
strona nie laduje sie. brak obrazkow
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
www.magicthegathering.com sie nie laduje a na IE tak
i niby co ja mam ogladac w wolnym czasie w pracy?? help. mam 1.0.4 firefoxa
- nemo_1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Nie potwierdzam. Obie strony wyświetlają się poprawnie.
Sprawdź ustawienia:
Narzędzia > Opcje > Przeglądanie
Powinna być zaznaczona opcja "Pobieraj obrazki". Jeśli jest zaznaczona - kliknij przycisk "Wyjątki" i zobacz czy nie zablokowałeś wyświetlania obrazków na tych stronach.
Sprawdź ustawienia:
Powinna być zaznaczona opcja "Pobieraj obrazki". Jeśli jest zaznaczona - kliknij przycisk "Wyjątki" i zobacz czy nie zablokowałeś wyświetlania obrazków na tych stronach.
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
zwierz pisze:Nie potwierdzam. Obie strony wyświetlają się poprawnie.
Sprawdź ustawienia:
opcja ta jest zaznaczona a wyjatkow nie ma zadnych. Zapomnialem dodac ze te klopoty dotykaja coraz wiekszej ilosci stron. Na poczatku normalnie dzialaly a potem nagle (nie instalowalem zadnych dodatkow upgradow czy rozszerzen) strony laduja sie w nieskonczonosc.
- Gość
Sprawdź ustawienia swojego firewalla.
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony