MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Firefox wywala sie na kamerach w czacie na interii.

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Firefox wywala sie na kamerach w czacie na interii.

Postautor: adrianko » 27 czerwca 2005, 08:46

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

Witam.

Od jakiegoś czasu zauważyłem że podczas cztowania na interii, w momencie oglądania obrazu z kamery innego uzytkownika nastepuje wywalenie całego firefoxa. Tzn. co jakiś czas zamykają sie wszystkie strony otwarte pod tą przeglądarką. Po ponownym uruchomieniu firefoxa strony ładuja się tak jakby były oczyszczone z wszystkich cookie.

I teraz nie wiem gdzie jest przyczyna. Czy jest to wina najnowszego FF 1.0.4, czy tez moze błąd jest na stronie interii która niedawno przebudowała pokoje czatów. Dodam że mam zainstalowana najnowsza Jave Sun, inne strony wykorzysujace javę chodzą dobrze, kiedys wcześniej (przed wersją 1.0.4 i przebudową czatów) na interii też wszystko chodziło poprawnie.

Czy u was tez tak sie dzieje na czaterii?
Ewentualnie jaka może byc przyczyna takiego wywalania sie Firefoxa??
adrianko

Postautor: Gość » 27 czerwca 2005, 10:22

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

to raczej powinno byc tutaj http://www.mozillapl.org/forum/forum-2.html a przyczyna najprawdopodobniej jest sama interia
Gość

Postautor: Tomek » 27 czerwca 2005, 11:19

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050620 Firefox/1.0.5

As you wish, master ->Standardy www i źle działające strony
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator

Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony