Nie jest to moze problem uniemozliwiajacy korzystanie aczkolwiek bardzo (mnie przynajmniej) irytujacy.
Robie wlasnie "pudelka" na strone i cos mnie pokusilo aby obejrzec je w IE.
Nie wiem czy to wina ustawien mojego komputera ale obramowanie "pudelka" w pliku .png wyswietlane pod Mozilla i Opera ma tak jak powinno #404040 i zlewa sie z tlem, w IE ma w jakis dziwny sposob #363636 i widec je...
http://www.quake2.org/temp/pudelko.html
Wie ktos moze dlaczego tak jest?
Pozdrawiam
Banalna sprawa - kolory
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Banalna sprawa - kolory
Przeglądarka: -
"The basic tool for the manipulation of reality is the manipulation of words. If you can control the meaning of words, you can control the people who must use the words."
-PKD-
-PKD-
- Teodor
- Z nami od: 10 października 2002, 08:33
Re: Banalna sprawa - kolory
Teodor pisze:Nie jest to moze problem uniemozliwiajacy korzystanie aczkolwiek bardzo (mnie przynajmniej) irytujacy.
Robie wlasnie "pudelka" na strone i cos mnie pokusilo aby obejrzec je w IE.
Nie wiem czy to wina ustawien mojego komputera ale obramowanie "pudelka" w pliku .png wyswietlane pod Mozilla i Opera ma tak jak powinno #404040 i zlewa sie z tlem, w IE ma w jakis dziwny sposob #363636 i widec je...
http://www.quake2.org/temp/pudelko.html
Wie ktos moze dlaczego tak jest?
Pozdrawiam
Gdzieś czytałem, że właśnie M$IE ma problem z przezroczystym tłem plików png -> więc to nie Twój problem, ale norma misia
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Re: Banalna sprawa - kolory
KLAPEK pisze:Gdzieś czytałem, że właśnie M$IE ma problem z przezroczystym tłem plików png -> więc to nie Twój problem, ale norma misia
Dokładnie - więcej info na ten temat w TYM WĄTKU
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony