Wiecie co w ciągu 24h Mozilla dwa razy wysypała mi się na Twardo przy probie wejscia na newsa sportowego w WP.
Mozilla 1.2.1 PL na debiania stojąca.
WP wiadomości sportowe
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Jak to mówią, SOA #1: "U mnie działa" (Slack 8.1, Mozilla 1.3b z 29 stycznia, Flash 6).
Spróbuj może wyłączyć plugin flasha i spróbować jeszcze raz. Jak znam życie to właśnie on się wywala. Aha, i jeśli masz Flasha 5, to lepiej by było zaktualizować do szóstki.
Spróbuj może wyłączyć plugin flasha i spróbować jeszcze raz. Jak znam życie to właśnie on się wywala. Aha, i jeśli masz Flasha 5, to lepiej by było zaktualizować do szóstki.
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
marcoos pisze:Jak to mówią, SOA #1: "U mnie działa" (Slack 8.1, Mozilla 1.3b z 29 stycznia, Flash 6).
Shockwave Flash 6.0 r61
Ale możliwe, że to jego winna.
- LarryN
- Z nami od: 07 lutego 2002, 17:13
WP w ogóle często wywala (no może nie często, ale regularnie). Swego czasu pisałem o mp3.wp.pl. Ciekawe co tam jest takiego, że skutecznie ogranicza komfort korzystania z tego serwisu. Teraz na przyklad korzystam z WP bez problemow, ale znając życie to kiedy będę naprawdę czegoś tam potrzebował to się Phoenix wywali...
WinMe, Mozilla 1.0.2, Phoenix 0.6
- piespasterski
- Z nami od: 15 lipca 2002, 22:49
piespasterski pisze:WP w ogóle często wywala (no może nie często, ale regularnie). Swego czasu pisałem o mp3.wp.pl. Ciekawe co tam jest takiego, że skutecznie ogranicza komfort korzystania z tego serwisu. Teraz na przyklad korzystam z WP bez problemow, ale znając życie to kiedy będę naprawdę czegoś tam potrzebował to się Phoenix wywali...
Chyba znalazłem powód. Mam dwie mozille. Mozillę 1.0.0 z debów (dla zlaeżności) i 1.2.1 PL, której używam. No i po starie systemu opdala mi się ta z debów a w niej nie ma pluginów.
- LarryN
- Z nami od: 07 lutego 2002, 17:13
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony