MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

e.pkobp - poprawili

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

e.pkobp - poprawili

Postautor: Konrad » 17 listopada 2002, 13:24

Przeglądarka: -

Tylko spiesze doniesc, ze nasze modly do bogow z pko zostaly w koncu wysluchane i laskawie poprawiono blad w stronie uniemozliwiajacy logowanie. Koniec z wszelkimi dziwnymi sztuczkami w celu dostania sie do swojej forsy :-)

Z jednej strony dobrze, ze posluchano. Z drugiej zle - listy do nich naplywaly miesiacami. A wszystko po to by zmieniono w jednym miejscu '%' a 'px' w kodzie.
pozdrawiam
Końrad Karpieszuk
www.VivaMozilla.prv.pl
Konrad

Z nami od: 12 sierpnia 2002, 05:38

Postautor: AndK » 05 stycznia 2003, 16:23

Przeglądarka: -

Witam!
Tak, wykazywali się betonowym uporem, jak na komuchów (?) przystało. Ja zacząłem do nich pisać w drugiej połowie 2001 r., po kilku miesiącach dostałem odpowiedź, że strona nie była optymalizowana dla Netscape 5 (ja pisałem im, że próbowałem z NN4,N5, Moz, Operą), który to w nietypowy sposób interpretuje DHTML czy coś tam innego. Zapewniono mnie, że prace będą trwały! Trwały około roku! Za moje pieniądze...
Zacząłem rozglądać się za innym e-bankiem ale postanowiłem najpierw wypróbować kontakt pocztą elektr. Wybrałem m-Bank, na odpowiedź czekam do dziś i nie jestem pewien czy bym się na nich "przesiadł" gdyby nadeszła.

W grudniu dwa lata temu wysiadł mi token, natychmiast wysłałem e-mail spodziewając się odpowiedzi w ciągu minut. Nie doczekawszy się zacząłem dzwonić, po ok. 6-7 godz. (byłem zdesperowany, ostatnie dni przed świętami) się udało, poradzono by odnieść token do banku. Po czterech tygodniach otrzymałem na mój e-mail. Proszono w nim o niezwłoczne przysłanie im uszkodzonego tokena.

Nie ma to jak profesjonalnie działające instytucje finansowe ;)

Ah, na http://e.pkobp.pl/default.asp Mozilla (1.2.1 ang) wciąż wyświetla mi:
---
Microsoft VBScript runtime error '800a01f4'

Variable is undefined: 'htmlCopyrightNS'

/default.asp, line 126
---
Kładę to na karb nieprofesjonalnej pracy programistów Mozilli, oczywiście :D
AndK

Z nami od: 05 stycznia 2003, 16:01

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony