MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

problem z www.gry-online.pl

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

problem z www.gry-online.pl

Postautor: dez » 22 kwietnia 2005, 17:45

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.2) Gecko/20040804 Netscape/7.2 (ax)

witam!
dziwna sprawa: jakiś czas temu przestała mi się ładować strona www.gry-online.pl
nie ładuje się zarówno pod netscape 7.2 jak i IE.
najdziwniejsze jest to, że przegladarki nie zwracają żadnego błędu. wygląda to tak jakby wczytywały zawartość strony (pasek postępu się pojawia i zwiększa się) jednak nawet po kilkudziesięciu minutach nic się nie dzieje.
dodam, że po raz pierwszy spotkałem się z takim dziwem i to jedyna strona z którą się tak dzieje. Wcześniej wszystko było OK.
Aha sprawdzałem na uczelni ;) i tam po odpaleniu IE i wklepaniu adresu wszystko jest ok.
Może komuś takie wariactwo też się zdarzyło.
Będe wdzięczny za wszelkie info!
dez

Postautor: WybrykNatury » 22 kwietnia 2005, 17:54

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3

U mnie wszystko dziala, byc moze to byla chwilowa przebudowa, dlatego nie dzialalo... :)
WybrykNatury

Z nami od: 20 kwietnia 2005, 16:41

Postautor: dez » 22 kwietnia 2005, 18:04

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.2) Gecko/20040804 Netscape/7.2 (ax)

początkowo też tak myślałem, że to wina serwisu (awaria lub tymczasowe zawieszenie) ale stan ten utrzymuje się już kilka dni. poza tym jak pisałem tego samego z innego kompa strona się odpalała z mojego nie. kwestai , że to się dzieje zarówno pod netscape jak i IE. a co dziwniejsze nie instalowałem żadnych pluginów czy czegokolwiek co mogło zmienić konfiguracje przglądarek. nawet wyłączałem firewalla....
dez

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony