www.ztm.waw.pl
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
www.ztm.waw.pl
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Wchodze na ta stronke, wybieram linie - jest oki, ale przy pokazywaniu trasy wszytsko mi sie "rozjechalo", tak samo przy wyswietlaniu godzin odjazdow wszytsko sie przesuwa... Co mam z tym zrobic?
- Gekrepten
Re: www.ztm.waw.pl
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
Przecież to są prawie-że pliki tekstowe... tam się nie ma co rozjechać
Aaaa, wiem: Ustawiłeś sobie jakąś czcionkę proporcjonalną do wyświetlania czcionek stałej szerokości. 8)
Aaaa, wiem: Ustawiłeś sobie jakąś czcionkę proporcjonalną do wyświetlania czcionek stałej szerokości. 8)
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Re: www.ztm.waw.pl
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
W FF to będzie:
Opcje -> Ogólne -> Czcionki i kolory... -> wybrać "Środkowoeuropejskie" (*) -> w "O stałej szerokości" wybrać Courier New albo Lucida Console - bo wszelkie Verdany i Ariale będą powodowały właśnie "rozjechanie".
(*) można/warto też przestawić dla innych kodowań, np. Zachodnie i Unikod.
Opcje -> Ogólne -> Czcionki i kolory... -> wybrać "Środkowoeuropejskie" (*) -> w "O stałej szerokości" wybrać Courier New albo Lucida Console - bo wszelkie Verdany i Ariale będą powodowały właśnie "rozjechanie".
(*) można/warto też przestawić dla innych kodowań, np. Zachodnie i Unikod.
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Dzieki wielkie. Już działa
)
- Gekrepten1984
- Z nami od: 24 maja 2005, 16:18
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony