mam taki kłopot z nowa bramka ideii, nie moge mianowicie wpisać nic w pierwszym polu (nadawca). Tzn wpisuje, ale tylko jedna literę następna jest na nią nadpisywana i tak w kółko. Ale jeśli wpiszę gdzieś indziej tekst i go przekopiuje to jest ok, pojawia się cały
dlaczego?
bamka ideii
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
- marcoos
- Moderator
- Z nami od: 12 października 2002, 10:25
Przeglądarka: -
Problem, który opisujesz pamiętam z wcześniejszej wersji Mozilli oraz bramki...
Pod Mozią 1.3Alfa na wingrozie też ok...
Pod Mozią 1.3Alfa na wingrozie też ok...
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Przeglądarka: -
no faktycznie teraz jest już ok (moz 1.3 a)
ale....
popróbujcie powpisywać/powklejać coś na zmiane w różne pola na tej bramce a zauwazycie że czasem kursor sam przeskakuje do innego pola... po chwili zabawy z takim wpisywaniem kursorek utkwił na stałe w polu treść - nie mogę prześć do innych pól.
ale jak się nie bawić tym mocno to da sie juz normalnie z tej bramki wysyłać smsy
pozdrawiam
ale....
popróbujcie powpisywać/powklejać coś na zmiane w różne pola na tej bramce a zauwazycie że czasem kursor sam przeskakuje do innego pola... po chwili zabawy z takim wpisywaniem kursorek utkwił na stałe w polu treść - nie mogę prześć do innych pól.
ale jak się nie bawić tym mocno to da sie juz normalnie z tej bramki wysyłać smsy
pozdrawiam
- sir_yoki
- Z nami od: 17 sierpnia 2002, 20:30
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony