Jeszcze dzisiaj FF działał bez zarzutu... ta strona bramki sms wyglądała normalnie. Nie chciałem Wam zawracać głowy na forum i po prostu eksportowałem zakładki, odinstalowałem FF i pomyślałem, że po reinstalce będzie znowu git, ale jest to samo :\ proszę pomóżcie, bo nie chcę przesiadać się na opere albo jeszcze gorzej- wracać do IE
FF się posypał :S
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
FF się posypał :S
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Mam problem z firefoxem. Opisze po kolei: zostawiłem kompa włączonego i poszedłem na dwór, kiedy wróciłem, był wyłączony (pewnie starsi zgasili). Uruchomiłem i wywaliło mi skan dysk C więc zostawiłem, żeby się zrobił (win xp). Komp się potem uruchomił, włączam firefoxa (www.wp.pl wszystko git), ale wpisuje google a tam takie coś O_o. Myślałem na początku, że to przez ad-block'a, ale dla pewności wrzuciłem jeszcze inną strone i... zobaczcie sami
Klik
Jeszcze dzisiaj FF działał bez zarzutu... ta strona bramki sms wyglądała normalnie. Nie chciałem Wam zawracać głowy na forum i po prostu eksportowałem zakładki, odinstalowałem FF i pomyślałem, że po reinstalce będzie znowu git, ale jest to samo :\ proszę pomóżcie, bo nie chcę przesiadać się na opere albo jeszcze gorzej- wracać do IE
- Maksio
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050908 Firefox/1.4
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Dzięki za tę stronke, troche się pomęczyłem i utworzenie nowego profilu pomogło, skopiowałem wszystko ze starego profilu oprócz CACHE bo okazało się, że zawartość tego folderu powodowała problem.
I teraz mam pytanko: co zawiera się w tym folderze ? zajmuje mi aż 40 mega, co tam mogło ulec uszkodzeniu ? Dziękuje za pomoc i będe jeszcze wdzięczny za odpowiedz na to pytanie
I teraz mam pytanko: co zawiera się w tym folderze ? zajmuje mi aż 40 mega, co tam mogło ulec uszkodzeniu ? Dziękuje za pomoc i będe jeszcze wdzięczny za odpowiedz na to pytanie
- Maksio
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050908 Firefox/1.4
Pliki – kto, gdzie, kiedy?Maksio pisze:I teraz mam pytanko: co zawiera się w tym folderze ? zajmuje mi aż 40 mega, co tam mogło ulec uszkodzeniu ? Dziękuje za pomoc i będe jeszcze wdzięczny za odpowiedz na to pytanie
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony