MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

strona nvidia ciagle nie tak jak trzeba

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

strona nvidia ciagle nie tak jak trzeba

Postautor: Gość » 19 lutego 2003, 00:24

Przeglądarka: -

cholercia. ciekaw jestem kiedy w koncu poprawnie bedzie dzialala strona nvidia pod moza. najedzcie kursorem na belke DOWNLOAD DRIVERS (na gorze). kiedys w ogole nie chciala sie rozwijac. teraz juz tak, ale wciaz nie mozna wybrac na niej pozadanej pozycji. www.nvidia.com
Gość

Postautor: Lisek » 19 lutego 2003, 00:58

Dlatego właśnie zmieniłem kartę na Radeon'a :P Hehehe....
Lisek

Z nami od: 07 kwietnia 2002, 09:19

Postautor: Yano » 19 lutego 2003, 09:40

Dziwne, mnie wcześniej się rozwijała i mogłem klikać w otwarte menu (pod Moz 1.2.1 i 1.3a). Jedyne co było nie tak, to belka była "rozstrzelona" na całą szerokość strony, a "szła" na swoje miejsce po wskazaniu dowolnego elementu. Teraz z kolei belka się wyświetla poprawnie, ale klikać się nie da. Dziwne rzeczy się dzieją na tym świecie.

PS: jakiekolwiek podobieństwo określeń w tej wiadomości do osób publicznych jest niezamierzone - nie moja wina, że ludziska noszą takie nazwiska :wink:
Yano

Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32

Postautor: Olhado/256 » 19 lutego 2003, 13:48

U mnie ta belka (nie mylić z tabelką :wink: ) od dawna, chociaż nie od zawsze, wygląda i zachowuje się tak samo - jest rozsypana, czyli elementy są poprzesuwane w pionie i w poziomie, ale lista się rozwija i klikać można - wszystko działa.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator

Z nami od: 26 września 2002, 09:47

Postautor: Gość » 19 lutego 2003, 14:20

no to u kazdego wyglada to inaczej.
Gość

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony