Ad blocked by KPF
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Ad blocked by KPF
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.7.3) Gecko/20040910
Co to znaczy. Gdy chcę wejśc na pewną stronę mam taki komunikat w lewym górnym rogu- Ad blocked by KPF.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Twój Kerio Personal Firewall zablokował wyświetlenie się jakiegoś obrazka (prawdopodobnie reklamy).
PS. Używasz starej wersji Mozilli. Zainstaluj sobie najnowszą.
PS. Używasz starej wersji Mozilli. Zainstaluj sobie najnowszą.
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3
Witam. Mam taki sam problem - wyświetla mi się taki sam komunikat o KPF( mam Firefoxa, Kerio Firewall i pocztę w ,,gmailu". Odbierając maila ,klikam w link i nic się nie dzieje, nie mam wyjścia i muszę przepisywać adres na górnym pasku i dopiero otwiera się strona( mam tego bardzo dużo - PTR, PTP, PTC) Bawię się tym od 8 - 9 miesięcy i pierwszy raz mi się to zdarzyło .
Nie jestem zbyt wytrawnym webmasterem i będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam - alex- poza odpowiedzią na forum proszę o maila na <albo777@gmail.com> . I sprawa druga - bardzo ,,tną" się między sobą
mój gmail z ,,internet explorerem 6", jeżeli dopuszczę do współdziałania IE, to wzrasta bardzo zagrożenie atakami z sieci . Juz dawno przekonałem się , że
80-90 % ataków jest skierowane na IE.
Nie jestem zbyt wytrawnym webmasterem i będę wdzięczny za każdą pomoc.
mój gmail z ,,internet explorerem 6", jeżeli dopuszczę do współdziałania IE, to wzrasta bardzo zagrożenie atakami z sieci . Juz dawno przekonałem się , że
80-90 % ataków jest skierowane na IE.
- albo777
- Z nami od: 10 maja 2006, 09:22
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony