MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Wygląd strony last.fm w Firefox 1.5.0.1

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Wygląd strony last.fm w Firefox 1.5.0.1

Postautor: jedynka » 05 lutego 2006, 19:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1

Witam

Otóż po zainstalowaniu aktualizacji FF do wersji 1.5.0.1 (z 1.5) strona wymieniona w tytule wygląda tak:
Obrazek

Natomiast w IE 6.0 strona last.fm prezentuje się tak (i tak jest prawidłowo):
Obrazek

Szczerze mówiąc nie wiem czego to jest wina. Próbowałem tą strone otworzyć z włączonym i wył. adblockiem ale strona i tak wygląda tak jak na zdjęciu.

Czy jest na to jakaś rada? Czy to wina jednak lezy po stronie przeglądarki czy webmasterów tej strony?

Dziękuje za uwage i pozdrawiam
jedynka

Postautor: _Puma_ » 05 lutego 2006, 19:48

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1

U mnie działa strona dobrze, wina pewnie leży po twojej stronie.
_Puma_

Z nami od: 31 października 2005, 19:34

Postautor: kruder » 05 lutego 2006, 21:09

Dzięki za odpowiedź. Bo w sumie skoro ten problem występował u mnie tylko to zmusiło mnie to bardziej intensywnego poszukwiania źródła problemu. I udało się! Pomogła opcja Wyczyść prywatne dane. Ale podejrzewam jeszcze że problem spowodowała wtyczka, którą ostatnio sobie zainstalowałem, a mianowicie [/]Crash Recovery 0.5.3+[/b]. ALe żeby to swtiwerdzić potrzebuje to sprawdzić. Jeżeli moje podejrzenia się sprawdzą, to oczywiście napisze o tym.

Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
kruder

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony