MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

co z Tlenem?

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

co z Tlenem?

Postautor: poli_71 » 24 września 2006, 22:12

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7

Witam, jakos dzis dopiero zinstalowałem Mozille i mam jakis problem z poczta na Tlenie - po otwarciu zakłądki Skrzynka odbiorcza cała przeglądarka szaleje - wskażnik myszy skacze, klepsydra też, pasek stanu pokazuje otwieranie, zakończenie, otwieranie i tak w około - nowe wiadomości z załącznikami otwiwerane tez sa w "skaczącym" stylu. Wszystko wraca do normy kiedy wyloguję sie ze stronki Tlen.pl. Chciałbym dowiedzieć sie co sam moge zrobic z tymi "podskokami" - oczywiście oprócz zmiany portalu pocztowego - tego nie chcę robić - stare nawyki :). Dzięki z góry za pomoc.
poli_71

Z nami od: 24 września 2006, 21:59

Postautor: helios » 26 września 2006, 00:01

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.0.7) Gecko/20060921 Ubuntu/dapper-security Firefox/1.5.0.7

Korzystać z programu pocztowego? Może strona ma błąd(błędy)? Nie wiem, nie mam tam konta.
helios

Z nami od: 10 sierpnia 2005, 18:15

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony