Czy ING też wam przycina w momencie realizacji przelewu?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Czy ING też wam przycina w momencie realizacji przelewu?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2
Gdy chcę zrealizować przelew w ING, wypełnię formularz, zlecam realizację, pojawia się okienko o podanie hasła. Od pewnego czasu (1-1,5 miesiąca) na tym okienku Firefox mi znacznie muli i gwałtownie wzrasta wykorzystanie pamięci (do 150MB). Dodam, że bez znaczenia, czy mam otwartą tylko jedną kartę z bankiem, czy mam tych kart otwartych kilka.
Wpisanie hasła jest niemożliwe bez odprawiania czarów z minimalizacją programu i kombinacji Ctrl+Alt+Del.
Czy ktoś może to potwierdzić?
Firefox 2.0.0.2, Windows 2000 SP4, Java JRE 6
Wpisanie hasła jest niemożliwe bez odprawiania czarów z minimalizacją programu i kombinacji Ctrl+Alt+Del.
Czy ktoś może to potwierdzić?
Firefox 2.0.0.2, Windows 2000 SP4, Java JRE 6
- Mutaka
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
Witam
Tak, dokładnie mam ten sam problem, wysłanie przelewu z ING to koszmar od kilku dni, nie wiem czy to wina aktualizacji Javy czy czegoś innego, nic w systemie i FF nie robiłem :/
Pozdrawiam
Tak, dokładnie mam ten sam problem, wysłanie przelewu z ING to koszmar od kilku dni, nie wiem czy to wina aktualizacji Javy czy czegoś innego, nic w systemie i FF nie robiłem :/
Pozdrawiam
- frozen
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.5 (Ubuntu Feisty)
@lukass1986 - proponuję więc napisać albo do ING albo do Microsoftu. Na tym Forum nie zajmujemy się produktami firmy Microsoft.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony