nie wchodzi javascript:PrevFoto pod Mozillą
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
nie wchodzi javascript:PrevFoto pod Mozillą
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
Witam!
jestem adminem www.honey.pl
chce wrzucić reklamę miodów na stronę.
Po wejściu na stronę główną w leftframe jest link na Reklama TV we flashu jako javascript:PrevFoto na link http://www.zyciemiodemslodzone.info/_u/ ... -zloto.swf
Zrobiłem wszystko OK i chodzi pod IE, ale pod Mozillą nie chodzi.
Tym bardziej że na zakładce Oferta są etykiety pod tym samym skryptem i chodzi na IE i Mozillą.
Może wiecie jaki jest problem - będę wdzięczny.
pzdr
Paweł
jestem adminem www.honey.pl
chce wrzucić reklamę miodów na stronę.
Po wejściu na stronę główną w leftframe jest link na Reklama TV we flashu jako javascript:PrevFoto na link http://www.zyciemiodemslodzone.info/_u/ ... -zloto.swf
Zrobiłem wszystko OK i chodzi pod IE, ale pod Mozillą nie chodzi.
Tym bardziej że na zakładce Oferta są etykiety pod tym samym skryptem i chodzi na IE i Mozillą.
Może wiecie jaki jest problem - będę wdzięczny.
pzdr
Paweł
- pwisnie@poczta.fm
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
kto chciał już sobie udostępnił źródło sam
pytanie co chcesz osiągnąć?
możliwość pobrania lub otwarcia pliku z flaszem po kliknięciu na link? (tak zachowuje się mój IE6) reszta nie robi nic - IE7 blokuje jakieś okno.
Wywal skrypt (chyba, że odwołujesz się do niego jeszcze gdzieś w kodzie to zostaw) i zapisz link w formie takiej jak w poście powyżej zmieniając jego treść na img (przeglądaj reklamę) działa w poście - zadziała na stronie (weź poprawkę tylko na swoje ramki)
pytanie co chcesz osiągnąć?
możliwość pobrania lub otwarcia pliku z flaszem po kliknięciu na link? (tak zachowuje się mój IE6) reszta nie robi nic - IE7 blokuje jakieś okno.
Wywal skrypt (chyba, że odwołujesz się do niego jeszcze gdzieś w kodzie to zostaw) i zapisz link w formie takiej jak w poście powyżej zmieniając jego treść na img (przeglądaj reklamę) działa w poście - zadziała na stronie (weź poprawkę tylko na swoje ramki)
- rumsztyk
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.12) Gecko/20080201 Firefox/2.0.0.12
to zrób pojedynczy sajt html i osadź tam swój flesz będziesz mógł zdefiniować szerokość i wysokość osadzonego pliku - zajrzyj w źródło youtube tam będziesz miał js - swfobject polecam do osadzania flash-a
- rumsztyk
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony