MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Onet - logowanie

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Onet - logowanie

Postautor: Gregoriop » 30 października 2003, 09:26

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Witam!

Mam problem z logowaniem się do poczty na Onecie z Mozilli. Mimo poprawnie wpisanego OnetID i hasła nie udaje mi się zalogować :evil:
Mam MozillePl 1.4 Czy ktoś z Was ma podobny problem czy to kwestia ustawień mojego jaszczura.
Gregoriop

Re: Onet - logowanie

Postautor: E2rd » 31 października 2003, 02:21

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.4a) Gecko/20030401

Gregoriop pisze:czy to kwestia ustawień mojego jaszczura.

Nie, to kwestia ustawień onetu, który nie potrafi czasami rozpoznać prawidłowego hasła...
E2rd
Moderator

Z nami od: 26 marca 2002, 23:16

Postautor: Gregoriop » 31 października 2003, 08:30

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624

E2rd pisze:Nie, to kwestia ustawień onetu, który nie potrafi czasami rozpoznać prawidłowego hasła...

Tyle, ze Onet nie wypisuje informacji o tym, że hasło jest nieprawidłowe. W Mozilli po prostu odświeża się strona i moge zacząć wpisywac OnetId i hasło od początku :( . W IE nie ma problemów. :roll:
Gregoriop

Postautor: gregoriop » 12 listopada 2003, 07:42

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20031007

Gregoriop pisze:
E2rd pisze:Nie, to kwestia ustawień onetu, który nie potrafi czasami rozpoznać prawidłowego hasła...

Sprawa rozwiązana. Okazało się, że dla całego Onet zablokowałem ciasteczka :oops:

Pozdrawiam.
gregoriop

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony