MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Błędna strona?

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Błędna strona?

Postautor: gss » 13 lipca 2004, 14:38

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.6) Gecko/20040113

Witam, jest taka stronka http://www.WBAengineers.com,
która otwiera się poprawnie w IE nie chce się otworzyć w Mozilli, tzn otwiera się ale tam jest ciemne tło i biały tekst. W IE tło jest wyświetlane a w Mozilli nie i dlatego cała strona jest nieczytelna (białe na białym). :x Ponieważ jest to strona firmy mojego przyjaciela ze studiów wiec jak mi się pochwalił to obejrzałem a w zasadzie nie obejrzałem :( i posłałem mu wczoraj kilka uwag :evil: . Jednakże później chciałem zobaczyć co jest źle ale jakoś nie widzę. Czy ktoś mógłby mnie oświecić?
Z góry dziękuję.
pozdrawiam
grzegorz
gss

Z nami od: 02 października 2003, 08:57

Postautor: gss » 13 lipca 2004, 15:17

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.6) Gecko/20040113

Juz nie trzeba przeczytałem inne posty i wysłałem toto na validator i już wiem
Mimo wszystko dzięki - forum na coś się przydalo.
Zadziałało przez samo istnienie.
pozdrawiam
grzegorz
gss

Z nami od: 02 października 2003, 08:57

Re: Błędna strona?

Postautor: MarcineQ » 15 lipca 2004, 15:40

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113

gss pisze:Jednakże później chciałem zobaczyć co jest źle ale jakoś nie widzę. Czy ktoś mógłby mnie oświecić?.
Strona jako taka się ładuje, ale nie ładują się obrazki. Trzeba zamienic znaki \ na / w adresach plików.
MarcineQ

Z nami od: 15 września 2002, 13:52

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony