witam wszytkich, nie mogę oglądać notowań giełdowych on-line za pomcą mozilli którą preferuje (także nie idzie przez Operę), czy to może jakieś zabezpieczenia, które nie wiem jak wyłączyć. Na początku wyskakiwał komuniat związany z plugin a pózniej nawet to nie wyskakiwało. Notwoania te są podawane za pomocą programu ściągniętego z bossa.pl
problem ten nie występuje przy Internet Explorerze ale on jest dziurawy i miałem probem z wirisami. może ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
pozdr
problem z notowaniami on-line z bossa
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem z notowaniami on-line z bossa
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
- fetek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
przejrzałem ten serwis ale nie znalazłem programu, o którym mówisz.
ponieważ wg Ciebie działa on na IE, a nie działa na Mozilli i Operze, sugeruje to, że wykorzystuje on activeX, a co za tym idzie nie będzie działał na alternatywnych przeglądarkach (podobnie jak skaner on-line MKS).
ponieważ wg Ciebie działa on na IE, a nie działa na Mozilli i Operze, sugeruje to, że wykorzystuje on activeX, a co za tym idzie nie będzie działał na alternatywnych przeglądarkach (podobnie jak skaner on-line MKS).
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Dzięki, za zainteresowanie
Aplikacja ta jest dostępna tylko dla posiadaczy rachunku w Bossa i nazywa się NOL2 ver. 2.11, a w tym momencie sprawdziłem ..... faktycznie jest w nim plik Nol2activeX.ocx czyli.... zostaje w tym przypadku tylko IE, no trudno.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Aplikacja ta jest dostępna tylko dla posiadaczy rachunku w Bossa i nazywa się NOL2 ver. 2.11, a w tym momencie sprawdziłem ..... faktycznie jest w nim plik Nol2activeX.ocx czyli.... zostaje w tym przypadku tylko IE, no trudno.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
- fetek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Zawsze jeszcze można spróbować tego : http://mozillapl.org/pomoc/ActiveX
- NiE
- Z nami od: 14 października 2002, 08:07
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony