mp3.wp.pl
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
mp3.wp.pl
Przeglądarka: -
nie znalazłem nic w forum więc donoszę. w domenie mp3.wp.pl od czasu do czasu, chociaz nie zawsze na tej samj stronie i nie zawsze wywala mi mozille z komunikatem: nieoczekiwany blad.... GKLAYOUT.DLL. i sugeruje zrestartowanie systemu. Może ktoś się z tym spotkał...? 
WinMe, Mozilla 1.0.2, Phoenix 0.6
- piespasterski
- Z nami od: 15 lipca 2002, 22:49
Bardzo bym chciał to sprawdzić, ale każda próba wejścia na http://mp3.wp.pl powoduje zwis mojej Mozilli
Swoją drogą pierwszy raz udało mi się powiesić Jaszczura
MozillaPL 1.1, Win2000 SP3
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Ciekawe. Nie zauważyłem absolutnie żadnych problemów ze stroną http://mp3.wp.pl. Mozilla 1.2b / Linux.
==
Gabriel
==
Gabriel
- GabrielBaines
- Moderator
- Z nami od: 05 marca 2002, 21:42
Mozilla 1.0.1 PL + win98se -> crash Jaszczura 
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Mozilla 1.1 PL + win98se - zamrozenie Potworka /ctrl+alt+del/ 
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
Chyba odkrylem o co biega
Otoz na Linuxie, Mozilla 1.2a PL gdy otworzylem w nowym oknie wszystko bylo ok -> strona sie poprawnie zaladowala, ale gdy za chwile jeszcze raz otworzylem ale tym razem w panelu Mozzi zaliczyla crash
Moze chodzi o to ze nie chce sie otwierac w nowym panelu
Otoz na Linuxie, Mozilla 1.2a PL gdy otworzylem w nowym oknie wszystko bylo ok -> strona sie poprawnie zaladowala, ale gdy za chwile jeszcze raz otworzylem ale tym razem w panelu Mozzi zaliczyla crash
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
KLAPEK pisze:Chyba odkrylem o co biega![]()
Otoz na Linuxie, Mozilla 1.2a PL gdy otworzylem w nowym oknie wszystko bylo ok -> strona sie poprawnie zaladowala, ale gdy za chwile jeszcze raz otworzylem ale tym razem w panelu Mozzi zaliczyla crash![]()
U mnie zarowno w panelu jak i nowym oknie wszystko ok (dalej 1.2aPL + Linux)
Dodam jeszcze, ze otwierane kilkukrotnie.
Jacek
- Jacek
- Z nami od: 01 lipca 2002, 22:20
No mnie się nawet parę razy udało skorzystać z tej strony przez dłuższy czas i nie crashowała, co nie zmienia faktu, że innym razem nie udało się jej nawet wystartować. Nie zauważyłem związku z panelami, ale zwrócę uwagę.
pozdrawiam
pozdrawiam
WinMe, Mozilla 1.0.2, Phoenix 0.6
- piespasterski
- Z nami od: 15 lipca 2002, 22:49
Otwarcie w panelu (Ctrl + klik) - ok.
Otwarcie w nowym oknie (klik) - wywałka !!
I to mnie zdziwiło Mozi Pl 1.1 win98se
Apropos ostatnio zawsze miałem pady po zalogowaniu do mystat i próbie oglądnięcia statystyk...
Otwarcie w nowym oknie (klik) - wywałka !!
I to mnie zdziwiło Mozi Pl 1.1 win98se
Apropos ostatnio zawsze miałem pady po zalogowaniu do mystat i próbie oglądnięcia statystyk...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Potwierdzam:
Otwarcie http://mp3.wp.pl powoduje wywał (wszystko jedno czy nowe okno czy nowy panel).
(Mozilla PL 1.1 Win98 SE)
Otwarcie http://mp3.wp.pl powoduje wywał (wszystko jedno czy nowe okno czy nowy panel).
MOZILLA spowodował błąd: nieprawidłowa strona w
module GKLAYOUT.DLL przy 017f:6073f558.
(Mozilla PL 1.1 Win98 SE)
- Archiwum_X
- Z nami od: 04 października 2002, 07:02
ja nie zauważyłem u siebie takiego błędu
otwierałem stronkę zarówno w nowym oknie jak i panelu, ściągałęm mp3 i programy...
coprawda podczas testowania zrobiła mi się wywałka Mozi, spowodowana tym że "pamięć nie możę być READ" ale takie kwiatki robi mi Win od czasu do czasu z różnymi programami, więc nie wiąże tego z portalem wp.pl i crashem
Mozi 1.1PL MultiZilla/v1.1.22 Win XP Pro
pozdrawiam
otwierałem stronkę zarówno w nowym oknie jak i panelu, ściągałęm mp3 i programy...
coprawda podczas testowania zrobiła mi się wywałka Mozi, spowodowana tym że "pamięć nie możę być READ" ale takie kwiatki robi mi Win od czasu do czasu z różnymi programami, więc nie wiąże tego z portalem wp.pl i crashem
Mozi 1.1PL MultiZilla/v1.1.22 Win XP Pro
pozdrawiam
- sir_yoki
- Z nami od: 17 sierpnia 2002, 20:30
U mnie wygląda to następująco: wpisanie adresu do przeglądarki powoduje zawieszenie; próba otworzenia w nowym panelu lub oknie powoduje wywalenie Mozilli - "mozilla.exe wygenerował błędy i będzie zamknięty przez system Windows". Ciekawe czy winna przeglądarka czy raczej połączenie Mozilli z Windozą.
---
Mozilla 1.2a PL, Windows 2000 PL Professional + SP 3
---
Mozilla 1.2a PL, Windows 2000 PL Professional + SP 3
- Amal
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony