Witam.
Od jakiegoś czasu uważnie czytam tę grupę, ale nie znalazłem informacji odnoście sygnaturek w n!Kurier poczty, w Mozilli są sygnaturki a w n!Kurier nie ma, zakładam więc, że jest plugin z tym dodatkiem. Gdzie można coś takiego znaleść.
I drugie pytanie, podczas odpowiadania na wiadomość w Mozilli pojawiało się coś takiego: Urzytkownik Ziutek napisał: a w n!Kurier też tego nie ma, czy jest również jakiś plugin ?
Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Sygnaturki i nie tylko
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Sygnaturki i nie tylko
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
- Lester
Re: Sygnaturki i nie tylko
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040207 Firefox/0.8 (gazella)
Lester pisze:Witam.
Od jakiegoś czasu uważnie czytam tę grupę, ale nie znalazłem informacji odnoście sygnaturek w n!Kurier poczty, w Mozilli są sygnaturki a w n!Kurier nie ma, zakładam więc, że jest plugin z tym dodatkiem. Gdzie można coś takiego znaleść.
No jak nie ma?
Lester pisze:I drugie pytanie, podczas odpowiadania na wiadomość w Mozilli pojawiało się coś takiego: Urzytkownik Ziutek napisał: a w n!Kurier też tego nie ma, czy jest również jakiś plugin ?
U mnie w n!Kurierze pojawia się identyczny tekst.
Masz najnowszą wersję (0.5)?
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite