LinkyPL
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
LinkyPL
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Witam mam problemik z dodatkiem Linky w wersji PL. A problem polega na tym, że nie jest on u mnie widziany w polskiej wersji, wszystko jest po angielsku zamiast po polsku. Problemów z angielskim nie mam ale nie lubię jak mam dwujęzyczny soft
. Mam firefoxa w wersji 0.9 angielskiego z dodanym polskim tłumaczeniem, a nie od razu polską wersję, może dlatego?Da się coś zrobić żeby polska wersja się pojawiła?
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
No i bardzo dobrze, że masz angielską wersę z polskim langpackiem, bo powinneś poradzić sobie z tym błędem w następujący sposób:
Ustaw język angielski dla całości, odpal na nowo FF i ponownie ustaw język polski. Odpal znowu FF i powinno pomóc.
Ustaw język angielski dla całości, odpal na nowo FF i ponownie ustaw język polski. Odpal znowu FF i powinno pomóc.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9 Mnenhy/0.6.0.101
spróbuj , poprzełączać ten polski langpack ,
tzn odptaszasz i restart fx'a , a potem znowu zaptasz i po restarcie powinno być wszytsko po polsku
tzn odptaszasz i restart fx'a , a potem znowu zaptasz i po restarcie powinno być wszytsko po polsku
- lenrock
- Moderator
- Z nami od: 09 grudnia 2002, 19:33
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite