Odpalilem tabbrowser extensions ... wszystko cacy ... tylko jesli wybiore rclick i w nmowym panelu jest o.k. panel wczytuje si ew tle, ale jesli klikne link z controlem to mi sie panel przelacza co diabelnie mnie wqza i chcialbym to przestwic na "normalnie" tylko ... gdzie?
W about:config sie cala sterta ustawien pojawila tyle ze nie za bardzo wiem gdzie one sa opisane...
tabbrowser: control+link
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
tabbrowser: control+link
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Nieaktualne...
Wychodzi ze MiddleClick i Ctrl+Click to to samo
UPDATE:
A z rclickiem to mi sie chyba wydawalo ze od poczatku bylo dobrze. Od tego jest:
- Kod: Zaznacz cały
browser.tabs.extensions.loadInBackgroundMiddleClick
Wychodzi ze MiddleClick i Ctrl+Click to to samo
UPDATE:
A z rclickiem to mi sie chyba wydawalo ze od poczatku bylo dobrze. Od tego jest:
- Kod: Zaznacz cały
browser.tabs.loadBookmarksInBackground
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
Magazyn LOOP
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite