MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

texturize.net

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

texturize.net

Postautor: sir_skiner » 23 stycznia 2004, 13:24

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.5) Gecko/20040102 Firebird/0.7

co sie dzieje z ta witryna
sir_skiner
 

Postautor: KLAPEK » 23 stycznia 2004, 13:52

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.4.1) Gecko/20031008 --== MOZILLA RULLEZ ;-) ==--

A co ma się dziać?
Mi w ogóle nie otwiera żadnej strony....
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
KLAPEK
Moderator
 
Posty: 2163
Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Lokalizacja: ~/seamonkey

Postautor: Purchawa » 23 stycznia 2004, 14:17

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7

KLAPEK pisze:A co ma się dziać?
Mi w ogóle nie otwiera żadnej strony....

Może dlatego, że nie ma takiej domeny...
Za to texturizer.net działa normalnie.
Purchawa
 

Postautor: Gość » 24 stycznia 2004, 16:13

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.5) Gecko/20040102 Firebird/0.7

:oops:
ale i tak mi wisi
Gość
 

Postautor: Domel » 24 stycznia 2004, 16:49

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113

Anonymous pisze:ale i tak mi wisi

Ale co Ci wisi ;) http://texturizer.net/ i http://texturizer.net/firebird/ dziala.
Domel
 
Posty: 2252
Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Lokalizacja: Białystok

Postautor: Yano » 24 stycznia 2004, 22:36

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031230 Firebird/0.7+

Chyba wiem w czym problem.

Wielokrotnie się z tym zetknąłem w pracy. Nie wiem czemu, ale swojego czasu nie mogłem otworzyć texturizer.net. Przeglądarka zwracała mi, ze nie ma takiego adresu. Dopiero dodanie www na początku dawało efekty. Innym razem błąd był kiedy wpisałem adres z www, a bez tego przedrostka działało. nie wiem od czego to zależy i czy to wina mojego DNSa w firmie. Faktem jest, że kilka razy tak mi się zdarzyło jeszcze jak siedziałem na modemie przez TPSA.

Następnym razem spróbuj dopisać www na początku - powinno zadziałać.
Yano
 
Posty: 858
Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32

Postautor: Olhado/256 » 25 stycznia 2004, 00:11

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113

Może to być problem z ich DNSem - pamiętam taki okres, że mozillapl.org nie działało, ale www.mozillapl.org już tak.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
Olhado/256
Moderator
 
Posty: 3878
Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Lokalizacja: Wrocław


Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: