texturize.net
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
texturize.net
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.5) Gecko/20040102 Firebird/0.7
co sie dzieje z ta witryna
- sir_skiner
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.4.1) Gecko/20031008 --== MOZILLA RULLEZ ;-) ==--
A co ma się dziać?
Mi w ogóle nie otwiera żadnej strony....
Mi w ogóle nie otwiera żadnej strony....
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
SeaMonkey @ GNU/Linux
SeaMonkey @ GNU/Linux
- KLAPEK
- Moderator
- Z nami od: 10 czerwca 2002, 15:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113
Anonymous pisze:ale i tak mi wisi
Ale co Ci wisi

- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031230 Firebird/0.7+
Chyba wiem w czym problem.
Wielokrotnie się z tym zetknąłem w pracy. Nie wiem czemu, ale swojego czasu nie mogłem otworzyć texturizer.net. Przeglądarka zwracała mi, ze nie ma takiego adresu. Dopiero dodanie www na początku dawało efekty. Innym razem błąd był kiedy wpisałem adres z www, a bez tego przedrostka działało. nie wiem od czego to zależy i czy to wina mojego DNSa w firmie. Faktem jest, że kilka razy tak mi się zdarzyło jeszcze jak siedziałem na modemie przez TPSA.
Następnym razem spróbuj dopisać www na początku - powinno zadziałać.
Wielokrotnie się z tym zetknąłem w pracy. Nie wiem czemu, ale swojego czasu nie mogłem otworzyć texturizer.net. Przeglądarka zwracała mi, ze nie ma takiego adresu. Dopiero dodanie www na początku dawało efekty. Innym razem błąd był kiedy wpisałem adres z www, a bez tego przedrostka działało. nie wiem od czego to zależy i czy to wina mojego DNSa w firmie. Faktem jest, że kilka razy tak mi się zdarzyło jeszcze jak siedziałem na modemie przez TPSA.
Następnym razem spróbuj dopisać www na początku - powinno zadziałać.
- Yano
- Z nami od: 17 grudnia 2002, 10:32
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Może to być problem z ich DNSem - pamiętam taki okres, że mozillapl.org nie działało, ale www.mozillapl.org już tak.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite