Żaden dodatek nie chce się już zainstalować
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Żaden dodatek nie chce się już zainstalować
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6) Gecko/20040207 Firefox/0.8
Po odinstalowaniu Tabbrowsera w Firefoksie nie mogę teraz zainstalować żadnego nowego dodatku, łącznie z tym, który odsintalowałem. Dostaję komunikat, że zainstalowano, żeby zrestartować i po restarcie w dodatkach nie ma nic nowego... Jak rozwiązać ten problem?
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6) Gecko/20040207 Firefox/0.8
Czołem kozaku!
A próbowałeś przeinstalować FireFoksa? znaczy się skopiować nową czystą wersję do innego katalogu niż ten w którym znajduje się obecnie FF ?? albo nowy profil utworzyć?
A próbowałeś przeinstalować FireFoksa? znaczy się skopiować nową czystą wersję do innego katalogu niż ten w którym znajduje się obecnie FF ?? albo nowy profil utworzyć?
- Strus
- Z nami od: 29 stycznia 2004, 18:03
Strus pisze:Czołem kozaku!
Profil - tak, kopiowanie nie, bo żaden dodatek nie był instalowany z roota.
Dodatki się już instalują, poza ww.
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite