MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Mozilla Calendar - eksport/import zdarzeń

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Mozilla Calendar - eksport/import zdarzeń

Postautor: At124 » 23 marca 2004, 22:52

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.7b) Gecko/20040316

Witam :)

Zacząłem na serio stosować Calendar do zapamiętywania różnych seminariów i wykładów jakie warto zobaczyć, gdy spotkała mnie niemiła niespodzianka!

Importowanie / Eksportowanie zdarzeń w pliki kalendarza *.isc (i inne) nie działa poprawnie. Wprawdzie wszystkie zaplanowane zadania przenoszą się, ale już godziny i czasy ich trwania po wpisaniu z pliku są z sufitu!!!

Miałem tą samą wersję Calendar ze strony projektu dla Mozilli 1.6 i przenosząc z pracy (Win '98SE ang. us-US) do domu (XP home ang. pl-PL) wszystkie godziny spotkań były nie z tej bajki, a co gorsza też czas ich trwania. Testowałem też na Mozilli 1.7b ang, z najnowszym Kalendarzem i tu tak samo jak w poprzednich wersjach zapisanie i odtworzenie spotkań kopie ich godziny.

Czy ktoś spotkał się z tym problemem? Wie jak to rozwiązać? Mógłby ktoś potwierdzić, że taki problem istnieje?

Z nic nie chce się tykać MS Outlook XP czy 2003, więc uparcie testuję kalendarz.
Pozdrawiam,
At124
At124

Z nami od: 22 września 2002, 21:31

Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite