MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Ieview pl -problem

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu pakietów SeaMonkey oraz Mozilla Suite

Moderator: Pomocy?!

Ieview pl -problem

Postautor: marynika » 18 lipca 2004, 08:04

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040113 MultiZilla/1.6.4.0b

Witam,
nie mogę zainstalować tego dodatku, pokazuje, że zostały zainstalowane pliki a za chwilę " Rejestracja interfejsu nie powiodła się ", co robię źle? :cry:
marynika
 
Posty: 13
Z nami od: 07 marca 2004, 16:38

Postautor: stefe » 18 lipca 2004, 14:30

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.1) Gecko/20040707

mialem podobny problem... zainstalowalem wersje angielska

i mam teraz w menu kontekstowym zamiast polskiego wpisu angielski (Open link target in IE) :-) ale dziala
stefe
 
Posty: 36
Z nami od: 18 lipca 2004, 14:11
Lokalizacja: Żagań

Postautor: marynika » 18 lipca 2004, 15:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040113 MultiZilla/1.6.4.0b

Dzięki ,mam angielską wersję i działa. dzięki za linka
marynika
 
Posty: 13
Z nami od: 07 marca 2004, 16:38

Re: Ieview pl -problem

Postautor: piecu » 19 lipca 2004, 09:51

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040626 Firefox/0.9.1

marynika pisze:nie mogę zainstalować tego dodatku, pokazuje, że zostały zainstalowane pliki a za chwilę " Rejestracja interfejsu nie powiodła się ", co robię źle? :cry:

Przetestuję dzisiaj na Mozilli i spróbuję zobaczyć co jest źle.
Bartosz Piec
piecu
Moderator
 
Posty: 809
Z nami od: 17 kwietnia 2003, 15:45
Lokalizacja: Warszawa

Postautor: tomalo » 01 listopada 2004, 15:53

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1

A ja mam inny problem. Właśnie skończyłem reinstalkę OS-a (XP), zaktualizowałem IE nową łatą (powyżej SP2) oraz zainstalowałem FF 1.0 PR pl
Rozszerzenie IEView (v.0.84 en) odpala mi IE ale on nie może wyświetlić strony. Ta sama strona otwierana bezpośrednio w IE chodzi OK. Już sam nie wiem czy to wina zaktualizowanego IE czy nowego FF. Dodam tylko, że próbowałem również z wersją IEView 0.83 pl. Stara konfiguracja z FF 0.9.2 działała prawidłowo. Może ktoś z kolegów spotkał się już z takim problemem?
tomalo
 
Posty: 14
Z nami od: 23 lipca 2004, 13:57
Lokalizacja: Zachodniopomorskie

Postautor: lotan » 01 listopada 2004, 17:40

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20041030 Firefox/1.0RC2

tomalo pisze:Rozszerzenie IEView (v.0.84 en) odpala mi IE ale on nie może wyświetlić strony. Ta sama strona otwierana bezpośrednio w IE chodzi OK.

Problem występuje tylko z jedną, konkretną stroną, czy wszystkimi?
lotan
 
Posty: 222
Z nami od: 02 sierpnia 2003, 21:56
Lokalizacja: Gdynia/PL

Postautor: tomalo » 01 listopada 2004, 19:43

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1

Problem dotyczy wszystkich stron
tomalo
 
Posty: 14
Z nami od: 23 lipca 2004, 13:57
Lokalizacja: Zachodniopomorskie

Postautor: tomalo » 03 listopada 2004, 22:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.3) Gecko/20041027 Firefox/1.0RC1

OK. mój temat zakończony. Działanie funkcji było dyskretnie hamowane przez firewall'a (bez żadnego powiadomienia).
tomalo
 
Posty: 14
Z nami od: 23 lipca 2004, 13:57
Lokalizacja: Zachodniopomorskie


Wróć do Rozszerzenia dla pakietów SeaMonkey i Mozilla Suite

Kto jest online

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], dexter, Google [Bot]

Przejdź do powiązanej strony

Nawigacja:

Stopka: