[poszukiwany] Ciasteczkowy kontroler :)
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
[poszukiwany] Ciasteczkowy kontroler :)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
Czy istnieje plugin do zaawansowanej obslugi ciasteczek? Chodzi mi o to ze wskaze strone (albo sie zapyta o nie) ktore maja miec automatycznie wlaczane "zezwolenia" dla cistek i nie beda ine usuwane po skonczonej sesji/wylaczeniu przegladarki, ze bede mogl wskazac strone ze stale zablokowanymi cistkami i ze bede mogl wskazac strone z pozwoleniem na uruchomienie cistka ale bedzie ono natychmiast usuwane po skonczonej sesji/pracy przegladarki.
Podsumowujac chce plugin ktory bedzie usuwal wszystkie ciastka oprocz tych ktore sa dla mnie wazne (ktore mu wskazalem) - z forow internetowych, z bramki np. orange itp.
Jest cos takiego?
pozdrawiam.
PlaMa
Podsumowujac chce plugin ktory bedzie usuwal wszystkie ciastka oprocz tych ktore sa dla mnie wazne (ktore mu wskazalem) - z forow internetowych, z bramki np. orange itp.
Jest cos takiego?
pozdrawiam.
PlaMa
- [ff]plama
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
- niepco
- Z nami od: 07 kwietnia 2005, 09:41
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; GNU/Linux i686; pl; rv:1.8b4) Gecko/20050918 Firefox/1.4
Zastanawia mnie, ile razy jeszcze ktoś postanowi nas oświecić w tym temacie, iż istnieje takie rozszerzenie jak CookieCuller? Ja się pytam i co z tego, już całokowicie pomijając kwestię tego że odnosnik do tego rozszerzenia został podany w drugim poście (dla leniwych niedowiarków: ten pierwszy)? Ja jestem świadomy że istnieją najróżniejsze rozszerzenia do obsługi ciasteczek ale nie takie było pytanie, PlaMa pytał się o funkcjonalnośc którą posiada Firefox natywnie, więc po jaką cholerę chcecie żeby instalował dodatkowe niepotrzebne rozszerzenia?
Stef
Stef
Czasami coś napiszę na stef.log
- Stef
- Moderator
- Z nami od: 16 kwietnia 2004, 11:05
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa