bbcode
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
bbcode
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
mam takie pytanie dlaczego nie mogę na Firefoxie zainstalować tego programu:
BBCode PL
Autor dodatku: Jed Brown
Tłumaczenie na polski: Kornel “Lenrock” Misiejuk
Aktualna wersja dodatku: 0.3.6
Aktualna wersja przetłumaczona: 0.3.6
Dodatek dodaje obsługę BBCode do menu kontekstowego myszy. BBCode jest to uproszczony język używany na forach PHPBB takich jak np forum MozilliPL. Dokładniejsze o BBCode znajdziesz w Przewodniku BBCod
BBCode PL
Dodatek dodaje obsługę BBCode do menu kontekstowego myszy. BBCode jest to uproszczony język używany na forach PHPBB takich jak np forum MozilliPL. Dokładniejsze o BBCode znajdziesz w Przewodniku BBCod
- gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
1. To dlaczego nie piszesz w rozszerzeniach Firefoxa? (przenoszę)
2. Opisz dokładniej co jest nie tak - ja mam to rozszerzenie na FF 1.5.0.1 i działa i instaluje się idealnie.
2. Opisz dokładniej co jest nie tak - ja mam to rozszerzenie na FF 1.5.0.1 i działa i instaluje się idealnie.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
hm - cóż - ja instalowałem przy pomocy MR Tech Local Install - daje możliwość kompatybilizacji rozszerzeń już przy instalowaniu
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Re: bbcode
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
gość pisze:mam takie pytanie dlaczego nie mogę na Firefoxie zainstalować tego programu:
BBCode PL
Ja w Polskiej Bazie Rozszerzeń widzę wersję 0.4.1.3, która według opisu jest kompatybilna z Firefoksem 1.5.0.1.
Edit: przenoszę do odpowiedniego działu.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa