obrazki z galerii w aukcjach na allegro otwieraja nowe okna
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
obrazki z galerii w aukcjach na allegro otwieraja nowe okna
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
witam, jak ustawic (uzywam TBE) aby obrazki z galeri na allegro nie otwieraly mi nowego okna, tylko nowa karte ? pzdr
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
Jeżeli chcesz używać tylko jednego okna na stałe to:
Karty->Ustawienia TBE...->Ogólne->zaznacz Używaj jednego okna
Co do wyskakujących okien jeżeli chcesz nadal używać wielu okien ale otwierać odnośniki w kartach to:
Karty->Ustawienia TBE...->Opcje kart-> Wyskakujące okna-> zaznacz Otwórz w nowej karcie
Co do wyskakujących okien jeżeli chcesz nadal używać wielu okien ale otwierać odnośniki w kartach to:
Karty->Ustawienia TBE...->Opcje kart-> Wyskakujące okna-> zaznacz Otwórz w nowej karcie
- kinex
- Z nami od: 11 grudnia 2005, 10:58
cos dziwnego
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
kinex pisze:Jeżeli chcesz używać tylko jednego okna na stałe to:
KINEX mam tak ustawione i teraz nie otwiera mi żadnego zdjecia, tzn. po załadowaniu strony jakiejś aukcji na której jest umieszczonych kilka zdjęć tylko p[ierwsze jest powiekszone, klikajac odpowiednio na następne nic się nie dzieje, ani nie przeskakuje na to zdjęcie ani też nie otwiera nowego okna ani tymbardziej nowej karty.
- henq
- Z nami od: 12 marca 2006, 22:14
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa