Tab Effect
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Tab Effect
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Mam nowego Firefoxa 3.xx
Nie dział mi Tab Effect w wersji 1.1.
Znalazłem w wyszukiwarce Firefoxa wersją 2.2.0 która wg. opisu winna działać w Firefox 3.
Stąd pytanie czy jest to dodatek darmowy czy płatny? Ponieważ kazano mi się zarejestrować i akceptować warunki licencji, z której nic nie wynika?
Nie dział mi Tab Effect w wersji 1.1.
Znalazłem w wyszukiwarce Firefoxa wersją 2.2.0 która wg. opisu winna działać w Firefox 3.
Stąd pytanie czy jest to dodatek darmowy czy płatny? Ponieważ kazano mi się zarejestrować i akceptować warunki licencji, z której nic nie wynika?
- edwardsier
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008121622 Ubuntu/8.10 (intrepid) Firefox/3.0.5
W jakiej wyszukiwarce? Jeśli to wyszukiwarka na stronie z dodatkami mozilli to nie masz co się obawiać. Rejestracja - bo pewnie wersja dla Fx 3.x jest jeszcze w stadium eksperymentalnym. Licencja? Bo część dodatków jest rozpowszechniana na zasadzie GPL. Nie masz co się obawiać.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Tab Effect
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Serdecznie dziękuję za tak szybką odpowiedź.
Abym był dobrze zrozumiany:
Znalazłem w Przeglądarce Firefox - "Firefox dodatki", jest tam Tab Effect 2 - eksperymentalny, i zaznaczono że działa z Firefox 1,5 - 3.0x, i dalej "Przed kontynuowaniem instalacji Tab Effect 2 wymaga zaakceptowania warunków poniżej licencji użytkownika (EULA), a w okienku: "All rights reserved" ,
i "akceptuj i instaluj".
Przepraszam że marudzę, ale nie znam angielskiego, i nie chcę popełnić błędu.
Będę wdzięczny za odpowiedź - czy to na pewno jest darmowy.
Abym był dobrze zrozumiany:
Znalazłem w Przeglądarce Firefox - "Firefox dodatki", jest tam Tab Effect 2 - eksperymentalny, i zaznaczono że działa z Firefox 1,5 - 3.0x, i dalej "Przed kontynuowaniem instalacji Tab Effect 2 wymaga zaakceptowania warunków poniżej licencji użytkownika (EULA), a w okienku: "All rights reserved" ,
i "akceptuj i instaluj".
Przepraszam że marudzę, ale nie znam angielskiego, i nie chcę popełnić błędu.
Będę wdzięczny za odpowiedź - czy to na pewno jest darmowy.
- edwardsier
Tab Effect
Tomasiek - bardzo Ci serdecznie dziękuję.
Pobrałem, zainstalowałem i to nawet działa.
Jeszcze raz serdeczne dzięki.
Pobrałem, zainstalowałem i to nawet działa.
Jeszcze raz serdeczne dzięki.
- edwardsier
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa