Ulubione - kolorowe linki, pokazywanie adresu w statusie
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Ulubione - kolorowe linki, pokazywanie adresu w statusie
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
Witam,
Czy istnieje jakiś plugin, który pozwoli na oznaczenie ulubionych stron w karcie ulubionych np. na czerwono?
I druga pytanie. Czy istnieje plugin, który po najechaniu na nazwę linku w karcie ulubionych, pokaże adres http:// w pasku statusu?
Dzięki z góry za pomoc.
Czy istnieje jakiś plugin, który pozwoli na oznaczenie ulubionych stron w karcie ulubionych np. na czerwono?
I druga pytanie. Czy istnieje plugin, który po najechaniu na nazwę linku w karcie ulubionych, pokaże adres http:// w pasku statusu?
Dzięki z góry za pomoc.
- duzers
- Z nami od: 05 maja 2007, 17:53
Odp: Ulubione - kolorowe linki, pokazywanie adresu w statusi
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 FireDownload/2.0.1 Firefox/3.6.8 ( .NET CLR 3.5.30729)
Czy istnieje jakaś możliwość (dodatek, przy pomocy userchrome lub Stylish), aby po najechaniu myszką na link, który jest dodany do zakładek, zmieniał się jego kolor na ustalony przez użytkownika?
Wzorując się na kodzie, który powoduje, że gwiazdka na pasku adresowym pojawia się tylko na stronach, które nie są dodane do ulubionych...
#urlbar-icons > #star-button[starred="true"]{display:none !important}
... próbowałem różnych sposobów, np.
a[starred="true"]:hover{color:yellow !important}
ale nic z tego. Czy w ogóle da się to zrobić?
Wzorując się na kodzie, który powoduje, że gwiazdka na pasku adresowym pojawia się tylko na stronach, które nie są dodane do ulubionych...
#urlbar-icons > #star-button[starred="true"]{display:none !important}
... próbowałem różnych sposobów, np.
a[starred="true"]:hover{color:yellow !important}
ale nic z tego. Czy w ogóle da się to zrobić?
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8
To nie do końca to, czego szukasz, ale dodatek Link Staus wyświetla na pasku stanu gwiazdkę informującą o tym czy strona jest w zakładkach (żółta gwiazdka) lub czy była odwiedzona (szara gwiazdka + ew. info, kiedy ostatni raz odwiedzono). No i po wyłączeniu kolorowania już odwiedzonych linków uniemożliwia stronom sprawdzenie, czy jakąś stronę odwiedziłeś (przynajmniej przy wykorzystaniu stylu dla odwiedzonych linków).
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 FireDownload/2.0.1 Firefox/3.6.8 ( .NET CLR 3.5.30729)
Słyszałem o tym dodatku, ale nie do końca o to mi chodziło. Wiem że udziwniam, ale taki bajer bardzo by mi się przydał.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa