Witam!
Świetne wtyczka ROZSZERZENIE TagSieve (dobrze wtyczka ROZSZERZENIE współpracuje z scrapbook) ma jedną wadę: nie mogę eksportować i importować wpisanych tam tagów. Zatem teraz gdy gdy mam na nowo zainstalowaną przeglądarkę ff 3.6.13 (trwało to tyle co instalowanie systemu operacyjnego: z wgrywaniem wtyczek i ich konfiguracją, rozszerzeniu febe jakoś nie zawierzałem). Jest tylko jeden problem: nie mogę przenieść wpisanych tagów z wtyczki tagsieve ze starej przeglądarki ff do tej nowo zainstalowanej. Bardzo mi na tym zależy, bo tych tagów tam mnóstwo porobiłem, i nie chciałbym ich stracić.
Pozdrawiam!
Dodatek TagSieve - czy można przenoszenieść tagi?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Dodatek TagSieve - czy można przenoszenieść tagi?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13
- alosza1
- Z nami od: 07 czerwca 2009, 11:35
Odp: Dodatek TagSieve - czy można przenoszenieść tagi?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:2.0b9pre) Gecko/20110109 Firefox/4.0b9pre
Nie trzeba było korzystać z febe któremu nie zawierzasz.... wystarczy skopiować stary profil (skoro mówisz o kopiowaniu z tedo rozszerzenia, to zakładam że ten stary profil masz gdzieś na dysku). Poczytaj o przywracaniu profilu: http://mozillapl.org/wiki/Przywracanie_ ... _-_Firefox
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Odp: Dodatek TagSieve - czy można przenoszenieść tagi?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13
Febe użyłem, ale o dziwo nie zadziałało. Nadal nie miałem tagów...
a przywracanie profilu...hmmm ale nie chce całego profilu przywracać (wówczas wszystko miałbym po staremu, a ja chce działać selektywnie tylko pewne rzeczy mieć takie jak dawniej), tylko te tagi.
a przywracanie profilu...hmmm ale nie chce całego profilu przywracać (wówczas wszystko miałbym po staremu, a ja chce działać selektywnie tylko pewne rzeczy mieć takie jak dawniej), tylko te tagi.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa