Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.15) Gecko/20110303 Firefox/3.6.15
W sumie nie jestem do końca pewien czy wybrałem właściwy dział (jeśli nie to przepraszam, moderatorzy bądźcie wyrozumiali

), ale do rzeczy.
Czy istnieje taki dodatek (cokolwiek, może edycja pliku userChrome.css), który umożliwiałby sygnalizowanie dźwiękiem (wystarczyłoby nawet piknięcie PC speakera nawet

) błędu podczas pisania tekstu w postach na różnorakich forach. Samo podkreślanie jest dobre, ale mi nie wystarcza gdyż ma poważną wadę. Co jakiś czas muszę spojrzeć na monitor (nie umiem pisać bez patrzenia na klawisze niestety) i sprawdzić czy nie pojawiły się jakieś czerwone szlaczki, a to rozprasza i dodatkowo spowalnia pisanie. Z sygnalizatorem dźwiękowym pisałbym do czasu usłyszenia dźwięku co wpłynęłoby znacznie na komfort postowania.
Szukam takiego pomocnika już od dłuższego czasu i nie wiem czy, aż tak marne są moje poszukiwania czy coś takiego nie istnieje, więc jeśli ktoś coś wie to bardzo proszę go o podpowiedź.