Witam serdecznie, szukam rozszerzenia lub innego sposobu, które sprawi, że menedżer pobierania plików będzie w karcie, tak jak ma to miejsce w Google Chrome czy Operze. A nie jak jest teraz, że otwiera się nowe małe okienko menedżera pobierania.
Znalazłem już jakiś czas temu takie rozszerzenie, ale nie przypadło mi do gustu z dwóch względów. Przy rozpoczęciu pobierania pliku i tak otwierało się to domyślne okienko menedżera, a żeby pobieranie szło w karcie, to musiałem nacisnąć na rozszerzenie, a wolałbym, aby to jakoś szło automatycznie.
Ponadto kiedy nacisnąłem na rozszerzenie, to pobieranie w karcie otwierało się w domyślnej karcie, czyli kasowało aktualnie otwartą stronę w tej karcie. A chciałbym, aby to było w nowej karcie, jak właśnie w Chrome czy Operze.
Menedżer pobierania w karcie, jak w Chrome lub Operze
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Menedżer pobierania w karcie, jak w Chrome lub Operze
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/13.0.782.112 Safari/535.1
- szpon5
- Z nami od: 25 lipca 2011, 19:05
Odp: Menedżer pobierania w karcie, jak w Chrome lub Operze
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:7.0a2) Gecko/20110810 Firefox/7.0a2
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Odp: Menedżer pobierania w karcie, jak w Chrome lub Operze
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/13.0.782.112 Safari/535.1
Dzięki 
- szpon5
- Z nami od: 25 lipca 2011, 19:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa