Problem po aktualizacji z ZOOM
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem po aktualizacji z ZOOM
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
Witam.
Tak jak w temacie po aktualizacji FF wtyczka zoom źle funkcjonuje jak i zoomowanie bez tej wtyczki również jest porażką, teraz gry nacisnę klawisz zoom przybliża sam tekst strony aniżeli całą stronę. Jest to katastrofa i porażka moim zdaniem, teraz pytanie czy jest to problem u mnie czy aktualizacja została błędzie zrobioną przez ekipę i jest to cel zamierzony. Jeżeli tak zmieniam przeglądarkę.
Tak jak w temacie po aktualizacji FF wtyczka zoom źle funkcjonuje jak i zoomowanie bez tej wtyczki również jest porażką, teraz gry nacisnę klawisz zoom przybliża sam tekst strony aniżeli całą stronę. Jest to katastrofa i porażka moim zdaniem, teraz pytanie czy jest to problem u mnie czy aktualizacja została błędzie zrobioną przez ekipę i jest to cel zamierzony. Jeżeli tak zmieniam przeglądarkę.
- Piccardo27
Odp: Problem po aktualizacji z ZOOM
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
Piccardo27 pisze:Tak jak w temacie po aktualizacji FF wtyczka
Nie wtyczka - rozszerzenie.
Piccardo27 pisze:zoom
Które konkretnie rozszerzenie? Nie ma takiego o nazwie Zoom. Jest np. Zoom Page.
Piccardo27 pisze:źle funkcjonuje jak i zoomowanie bez tej wtyczki rozszerzenia również jest porażką, teraz gry nacisnę klawisz zoom przybliża sam tekst strony aniżeli całą stronę. Jest to katastrofa i porażka moim zdaniem, teraz pytanie czy jest to problem u mnie czy aktualizacja została błędzie zrobioną przez ekipę i jest to cel zamierzony.
A zaktualizowałeś również rozszerzenia? Co mówi autor rozszerzenia?
Piccardo27 pisze:Jeżeli tak zmieniam przeglądarkę.
Okrutne ultimatum
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
Zoom page 8.0 jest zaktualizowane, nawet jeżeli odinstaluje wtyczkę czy zwał jak zwał "zoomowanie" stron przebiega nieprawidłowo ponieważ przybliża sam teks jak już wspominałem a nie całą stronę.
- Piccardo27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
A czy po kliknięciu prawym na przycisku masz zaznaczone Full Page, czy Text Only?
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Dziękuję za pomoc. Przejrzałem opcje pozmieniałem sam nie wiem co i działa znów poprawnie 
- Piccardo27
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa