Witam,
Po zainstalowaniu firefoxa mam problem z pobraniem dodatków, przy próbie ściągnięcia jakiegokolwiek dodatku pojawia się komunikat:
"Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem addons.cdn.mozilla.net wystąpił błąd. Odpowiedź OCSP nie jest jeszcze ważna (zawiera datę z przyszłości). (Kod błędu: sec_error_ocsp_future_response)
Żądana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.
Należy skontaktować się z właścicielem witryny i poinformować go o tym problemie albo skorzystać z opcji „Zgłoś niedziałającą witrynę” w menu Pomoc."
strona dodatków wyświetla się tylko w formie tekstu, bez całej szaty graficznej, na chromie wszystko działa jak należy
Co zrobić by wszystko działało jak należy??
Problem z pobieraniem dodatków
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z pobieraniem dodatków
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
- Marta_99999
Odp: Problem z pobieraniem dodatków
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
- beata072
- Z nami od: 27 lutego 2010, 04:18
Odp: Problem z pobieraniem dodatków
Baaaaaaaaaardzo dziękuję, oczywiście zły dzień miałam, na coś takiego nie wpadłam, a forum przeszukałam i też gdzieś umknął mi ten wątek, jeszcze raz bardzo dziękuję 
- Marta_99999
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa