MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

TOR

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

TOR

Postautor: rooland107 » 31 maja 2014, 21:53

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.114 Safari/537.36

Witam,
zainstalowałem Tor Browser Bundle, ale strony nie chciały się ładować. pojawiał się problem z połączeniem. wtedy poszukałem spróbowałem konfigurować ustawienia (serwery proxy) i wtedy pojawił się komunikat, że TOR nie działa. co mam zrobić? jak to naprawić ?

pozdrawiam
rooland107

Z nami od: 31 maja 2014, 21:42

Odp: TOR

Postautor: plener » 24 marca 2016, 18:50

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:45.0) Gecko/20100101 Firefox/45.0

Witam , podłączam się do tematu
Zainstalowałem Tor i chciałbym żeby Przeglądarka FireFox łączyła się automatycznie przez serwer Tor z internetem.
jeżeli myślicie że mam jakieś chore pomysły i jestem dewiantem to nie ten problem.
Mam problem z pewnym Portalem sprzedażowym który wywala mnie z powodu zbyt dużej ilości kont w danym portalu sprzedażowym ,,zaznaczę że chce ich mieć około 10''
Gdy myślę że już zrobiłem ich regulamin w balona oni mnie wywalają. Domyślam się że przez moje IP. Wiem że można użyć łatwiejszego sposobu by zmienić swoje Ip , ale po wyłączeniu przeglądarki lub tor browser pewnie IP zmienia się automatycznie, więc po co modemy mobilne i wolno działający internet skoro tor i tak zamula. poza tym wyłączyć przeglądarkę i włączyć jest prościej i szybciej. Poza tym w jaki sposób moderator może sprawdzić czy ja nie zakładam kilku kont na jego portalu. ??? jest tu jakiś magik.
plener

Z nami od: 24 marca 2016, 18:36

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa