Automatyczne rozwijanie komentarzy na YT (i nie tylko)
Moderator: Pomocy?!
Automatyczne rozwijanie komentarzy na YT (i nie tylko)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:109.0) Gecko/20100101 Firefox/110.0
Miałem kiedyś w FF dodatek do YT (jeszcze sprzed rewolucji z dodatkami), który nie dość, że ładował mi od razu wszystkie komentarze (bez potrzeby przewijania strony), to jeszcze każdy z nich był już od razu rozwinięty, i można się było skupić na czytaniu.
Czy może macie coś podobnego u siebie? Trochę szukałem zarówno w dodatkach, ale także i w skryptach dla Tampermonkey.
Zachowały mi się też na dysku tamte stare skrypty do Greasy/Tampermonkey i próbowałem je użyć.
Niestety żadne z tych starszych już nie działają.
Szukam czegoś podobnego ale działające z nowym FF.
- tomek2
- Z nami od: 26 listopada 2015, 00:02
Odp: Automatyczne rozwijanie komentarzy na YT (i nie tylko)
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/114.0.0.0 Safari/537.36
- melstrik7
- Z nami od: 16 lipca 2023, 15:41
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:109.0) Gecko/20100101 Firefox/115.0
tomek2 pisze: Trochę szukałem zarówno w dodatkach, ale także i w skryptach dla Tampermonkey.melstrik7 pisze: Przeszukaj w ... Mozilla Add-ons dla Firefox
tomek2 pisze: Trochę szukałem zarówno w dodatkach, ale także i w skryptach dla Tampermonkey.melstrik7 pisze: próbuj znaleźć aktualne skrypty dla Tampermonkey na stronach takich jak Greasy Fork
W 4 miesiące raczej mała szansa, że na obu platformach powstał od zera dodatek/skrypt od tak.
¡Moz://a zorro de fuego!
Moz://a raposa de fogo!
- krystian3w
- Z nami od: 01 grudnia 2017, 15:27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:109.0) Gecko/20100101 Firefox/117.0
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:109.0) Gecko/20100101 Firefox/115.0
U mnie nie umie klikać w "pokaż więcej" by było od razu wszystko dla każdego komentarza zwłaszcza takich co to używają do spoilerowania = nie chce zapamiętać się zaznaczone "expand all comments".
¡Moz://a zorro de fuego!
Moz://a raposa de fogo!
- krystian3w
- Z nami od: 01 grudnia 2017, 15:27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/114.0.0.0 Safari/537.36
Jeśli chodzi o przeglądarki internetowe, takie jak Firefox, istnieją dodatki lub rozszerzenia, które mogą pomóc w dostosowaniu wyświetlania stron do twoich preferencji. Chociaż nie jestem w stanie dostarczyć dokładnych skryptów do rozszerzeń, mogę podać kilka ogólnych sugestii, które mogą Ci pomóc:
Styl użytkownika (Userstyle): Możesz poszukać stylów użytkownika (Userstyle) lub utworzyć własne, które zmieniają wygląd i układ stron internetowych. Dzięki nim możesz dostosować wyświetlanie komentarzy lub innych elementów na stronach, tak aby bardziej odpowiadało twoim preferencjom.
Dodatki do przeglądarki: Sprawdź w sklepie z rozszerzeniami dla przeglądarki Firefox, czy istnieją dodatki, które umożliwiają łatwiejsze rozwijanie komentarzy lub automatyczne wyświetlanie wszystkich komentarzy na stronach internetowych.
Skrypty dla Tampermonkey/Greasy: Próbuj dalej szukać aktywnych skryptów lub skryptów, które działają z najnowszymi wersjami przeglądarek, takich jak Tampermonkey lub Greasemonkey. W czasie, skrypty te mogą być aktualizowane lub nowe mogą być tworzone przez społeczność.
Pamiętaj jednak, że używanie nieoficjalnych dodatków, skryptów czy modyfikowanie stron może narażać Cię na potencjalne problemy z bezpieczeństwem, kompatybilnością lub naruszenie regulaminu użytkowania witryn. Bądź ostrożny i korzystaj tylko z wiarygodnych i zaufanych źródeł, jeśli decydujesz się na instalowanie rozszerzeń lub modyfikacje interfejsu.
Zawsze warto również zgłaszać swoje uwagi dotyczące doświadczenia użytkownika na stronach internetowych, jeśli jest to możliwe. Twórcy witryn mogą brać pod uwagę opinie użytkowników w celu ulepszania swoich projektów i dostosowania ich do potrzeb i preferencji użytkowników.
- Renato10
- Z nami od: 17 lipca 2023, 13:24
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:109.0) Gecko/20100101 Firefox/117.0
https://platform.openai.com/ai-text-classifier
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:109.0) Gecko/20100101 Firefox/116.0
https://greasyfork.org/en/scripts/433360-nova-youtube
Jest tam opcja m.in. do rozwijania komentarzy. Działa na 80-90% komentarzy.
Nie mam pojęcia czemu większość jest rozwijana, a jakiś mały odsetek trzeba klikać ręcznie.
Jednak pomimo tego i tak warto, bo z reguły większość (a często wszystkie) są już przez niego rozwinięte
Mam sporo skryptów i nie wiem czy jakiś inny jeszcze nie wspomaga tego rozwijania, ale wydaje mi się, że chyba wystarczy ten Nova Youtube.
A tak przy okazji, to ten skrypt ma tak wiele innych ciekawych opcji, że bez niektórych nie potrafię już teraz korzystać z YT.
OK, chwila sprawdzania co tam jeszcze mam i jest jeszcze jedno cudo wśród tych skryptów do TamperMonkey:
https://greasyfork.org/scripts/472144-youtube-tweaks
Tylko, że ten w/w link już jest nieaktywny i wydaje mi się, że skrypt zmienił nazwę i teraz jest to:
https://greasyfork.org/en/scripts/44780 ... web-tweaks
Tutaj też jest opcja do rozwijania komentarzy.
Tak więc w obu skryptach mam tę opcję włączoną.
Ale na 99% jestem pewny, że wystarczy tylko ten pierwszy wymieniony (Nova Yotube).
- tomek2
- Z nami od: 26 listopada 2015, 00:02
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa