FireFox + tabbrowser - uruchamianie odrazu z panelem
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
FireFox + tabbrowser - uruchamianie odrazu z panelem
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Witam!
Od kiedy mam tabbrowser to każde nowe okno Firefoxa otwiera mi strony/linki odrazu w panelu (jednym) ale jak jest jeden panel to nie ma potrzeby pokazywać go w pasku paneli bo to zabiera miejsce - jest może taka opcja w tabbrowserze aby to wyłaczyc?
[Przeniesiono z "Firefox". Ludwik]
Od kiedy mam tabbrowser to każde nowe okno Firefoxa otwiera mi strony/linki odrazu w panelu (jednym) ale jak jest jeden panel to nie ma potrzeby pokazywać go w pasku paneli bo to zabiera miejsce - jest może taka opcja w tabbrowserze aby to wyłaczyc?
[Przeniesiono z "Firefox". Ludwik]
- borqs
- Z nami od: 12 grudnia 2003, 10:44
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041208 Firefox/1.0
borqs,
Na przyszlość pisz TBE dla Tabbrowser Extensions, lub TabPref dla Tabbrowser Preferences. Jakarol wstrzelił sie z Twoim rozszerzeniem, ale nie było dokładnie wiadomo, o które z nich Ci chodzi.
Na przyszlość pisz TBE dla Tabbrowser Extensions, lub TabPref dla Tabbrowser Preferences. Jakarol wstrzelił sie z Twoim rozszerzeniem, ale nie było dokładnie wiadomo, o które z nich Ci chodzi.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Jestem niedawnym uzytkownikiem FF i musze powiedziec, ze jestem baaaaardzo za tym programem. Mam jednak pytanie, nie za bardzo rozumiem roznice miedzy wtyczkami TBE i TabPref. Czy one czasami sie nie dublują w niektorych przypadkach?
- arek66
- Z nami od: 19 grudnia 2004, 23:35
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
TBE to kombajn do zarządzania panelami. W sumie brakuje tylko parzenia kawy. TabPref jest dużo prostszy i zazwyczaj wystarczający.
Zobacz: Tabbrowser Extensions, Tabbrowser Preferences, Zarządzanie panelami
Szybciej byłoby przez wyszukiwarkę na forum i np. google
Zobacz: Tabbrowser Extensions, Tabbrowser Preferences, Zarządzanie panelami
Szybciej byłoby przez wyszukiwarkę na forum i np. google
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
@piotrek84
to wszystko wiem, ale przeszukiwanie wszystkich wlasciwosci jest troche pracochlonne. Chodzilo mi raczej o to, aby bardziej zaawanswani uzytkownicy podpowiedzieli mi, czy majac juz zainstalowany TBE powinienem jeszcze instalowac TabPref - czy przypadkiem pewne opcje sie nie dubluja.
to wszystko wiem, ale przeszukiwanie wszystkich wlasciwosci jest troche pracochlonne. Chodzilo mi raczej o to, aby bardziej zaawanswani uzytkownicy podpowiedzieli mi, czy majac juz zainstalowany TBE powinienem jeszcze instalowac TabPref - czy przypadkiem pewne opcje sie nie dubluja.
- arek66
- Z nami od: 19 grudnia 2004, 23:35
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)
Nie instaluj tych 2 rozszerzeń, możesz mieć tylko 1.
Po co Ci TB Preferences, skoro masz TBE ? Napisz co chcesz uzyskać.
Po co Ci TB Preferences, skoro masz TBE ? Napisz co chcesz uzyskać.
- krasnalek
- Z nami od: 02 listopada 2004, 20:51
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa