problemy z MAF
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problemy z MAF
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Przepraszam, ale mam problemy z MAF. Moje konto użytkownika w Win XP to Sławek. Tymczasem maf w ustawieniach zmienia ścieżki dostępu do skryptów znajdujących się w profilu na "SBawek" ':o'. I nie działa! ':cry:' Instalowałem Firefoxa na czysto od nowa. Potem od nowa potrzebne mi rozszerzenia. Tylko prefs.js (oprócz zakładek) zostawiłem stary! Może stąd wziął się problem? Początkowo MAF miał w ustawieniach dane z mojego poprzedniego profilu, który skasowałem. Ale wydaje mi się że to nie to. Zmieniłem w about:config ścieżki na Sławek i nic. Po restarcie przegladarki MAF w opcjach pokazał zamiast ł – A z kułeczkiem!!!! ':-?' W about:config natomiast wpis był prawidłowy. Czyli MAF nie potrafi odczytać ścieżki dostępu do skryptów. Nie “czyta” polskich liter. Nie wiem jak to naprawić. W dodatku w pewnym momencie MAF zaczął mi tworzyć katalog SBawek!!! I jeszcze jedno, jak maf mi działał (w strarym profilu), to do archiwum nie dodawał grafik. ':(' Pod IE nie miałem z tworzeniem plików mht żadnych problemów, ale już się przyzwyczaiłem do Firefoxa i go polubiłem. Z góry dziękuję za pomoc. Na koniec przepraszam autora strony o MAF w Polskiej Bazie Rozszerzeń za to że początkowo umieścieł tam mój problem w postaci dwóch komentarzy. ':oops:' Nie jestem zaawansowanym użytkownikiem i wiele jeszcze muszę się nauczyć. Pozdrawiam, Sławek
- Sławek
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa