Quicktime 6.5.1
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Quicktime 6.5.1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Posiadam tę wtyczkę ale niestety FF jej wcale nie widzi jako zainstalowaną.
Sprawdzałem w about:config. Wtyczka jest ale jak otwieram stronę z plikami video to mi karze zainstalować tę wtyczkę. Co począć?
Sprawdzałem w about:config. Wtyczka jest ale jak otwieram stronę z plikami video to mi karze zainstalować tę wtyczkę. Co począć?
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8b) Gecko/20050214 MultiZilla/1.8.0.1c
zainstaluj zamiast zwykłego Quicktima program Quicktime Alternative - nie spotkałem się jeszcze z problemami z nim 
- Adrianer
- Moderator
- Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
- cyberrus
- Z nami od: 31 maja 2004, 09:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)
arek66 pisze:ja mam problemy z tym alternatovem oraz Realplayer alternativ. Nie odtwarzaja plikow on-line z internetu.
Nie ma Real Player Alternative (a przynajmniej ja nie słyszałem o czymś takim). Jest Real Alternative, ale to jest tylko paczka kodeków + Media Player Classic, który świetnie odtwarza streamowane pliki. Trzeba tylko w FF usunąć domyślną akcję przypisaną do danego typu pliku, wtedy przy kliknięciu na niego FF zapyta co z nim zrobić, dajemy "otwórz w mplayerc.exe" i zaznaczamy, żeby więcej nie pytał i gotowe
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Olhado/256 pisze:...Jest Real Alternative, ale to jest tylko paczka kodeków + Media Player Classic, który świetnie odtwarza streamowane pliki.
no nie przesadzałbym z tym świetnie - Real Alternative nie obsługuje protokołu RTSP identycznie jak Real Player w wyniku czego są strony na których nie da się usłyszeć muzyki za pomocą Media Classic, są również pewne opcje niedostępne dla Real Alternative'a, ale to nie zmienia faktu, że wolę Alternative'a bo jest bez szpiegów i bez obciążających system pracujących w tle procesów niewiadomego przeznaczenia które towarzyszą używaniu oryginalnego Real Playera
- cyberrus
- Z nami od: 31 maja 2004, 09:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041109 Firefox/1.0 (MOOX M2)
Może i tak - ja niczego takiego nie zauważyłem, ale w sumie nieczęsto odtwarzam streamowane rzeczy
Natomiast oryginalny RealOnePlayer, czy jak to się tam nazywa, tak mnie przeraził swoją ogólną kobylastością, że wywaliłem go po kilkunastu minutach od instalacji
Natomiast oryginalny RealOnePlayer, czy jak to się tam nazywa, tak mnie przeraził swoją ogólną kobylastością, że wywaliłem go po kilkunastu minutach od instalacji
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa