MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Adres www - otwieranie w nowym panelu :(

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

Adres www - otwieranie w nowym panelu :(

Postautor: def_909 » 27 lutego 2005, 03:23

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1

Witam. Mam nastepujacy problem. Przeszedlem wlasnie z IE z nakladka w postaci Avant Browsera i tam bylo tak ze np. byla otworzona strona w panelu wpisywalem w tym panelu nowy adres i otwierala mi sie stronka w tym samym panelu. Uzywam teraz Firefoxa z Tabbrowser Extensions i np mam otwarty w panelu onet.pl i chce w nim otworzyc wp.pl ale jak wpisze wp.pl to sie ona otwiera w nowym panelu nie wiem juz jak sobie z tym poradzic bo to jest denerwujace. Szukalem na forum i nie widze nic o tym widzialem cos takiego ze ktos wlasnie chcial odwrotnie czyli zeby sie otwieralo tak jak mi to mu poradzili ten Tabbrowser Extensions :) A ja nie chce z niego rezygnowac bo ma on pare fajnych bajerow. Z gory dzieki za pomoc !
def_909

Z nami od: 27 lutego 2005, 03:17

Postautor: wszystko_ginie » 27 lutego 2005, 10:18

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1

Panele --> Ustawienia Tabbrowser Extensions --> Opcje Paneli --> Pasek adresu ---> Otwórz w aktualnym panelu

Warto poprzęglądać wszystkie opcje ustawień - panele będą się zachowywały dokładnie tak jak będziemy tego chcieli :D
wszystko_ginie

Z nami od: 26 lutego 2005, 14:12

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa