Adres www - otwieranie w nowym panelu :(
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Adres www - otwieranie w nowym panelu :(
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
Witam. Mam nastepujacy problem. Przeszedlem wlasnie z IE z nakladka w postaci Avant Browsera i tam bylo tak ze np. byla otworzona strona w panelu wpisywalem w tym panelu nowy adres i otwierala mi sie stronka w tym samym panelu. Uzywam teraz Firefoxa z Tabbrowser Extensions i np mam otwarty w panelu onet.pl i chce w nim otworzyc wp.pl ale jak wpisze wp.pl to sie ona otwiera w nowym panelu nie wiem juz jak sobie z tym poradzic bo to jest denerwujace. Szukalem na forum i nie widze nic o tym widzialem cos takiego ze ktos wlasnie chcial odwrotnie czyli zeby sie otwieralo tak jak mi to mu poradzili ten Tabbrowser Extensions
A ja nie chce z niego rezygnowac bo ma on pare fajnych bajerow. Z gory dzieki za pomoc !
- def_909
- Z nami od: 27 lutego 2005, 03:17
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
Panele --> Ustawienia Tabbrowser Extensions --> Opcje Paneli --> Pasek adresu ---> Otwórz w aktualnym panelu
Warto poprzęglądać wszystkie opcje ustawień - panele będą się zachowywały dokładnie tak jak będziemy tego chcieli
Warto poprzęglądać wszystkie opcje ustawień - panele będą się zachowywały dokładnie tak jak będziemy tego chcieli
- wszystko_ginie
- Z nami od: 26 lutego 2005, 14:12
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa