Chodzi mi o dokładnie tę jedną fukncję, takie kombajny jak tabbrowser extension mnie nie interesują...
Przywracanie zamkniętych paneli
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przywracanie zamkniętych paneli
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
Ehhh, no właśnie, moje żale dotyczące FF...
Zapomniałem jakie rozszerzenie wprowadzało funkcję anulowania zamkniętych paneli...
Chodzi mi o dokładnie tę jedną fukncję, takie kombajny jak tabbrowser extension mnie nie interesują...
- L.
Re: Przywracanie zamkniętych paneli
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Ja tez jestem zainteresowany taka wtyczka. Czasem zamkne przypadkow panel i brakuje mi tego co jest w Operze CTRL+Z.
- Internauta
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050513 Firefox/1.0.4
To jest Undoclosetab.
Można też mniejszą "kobyłę" niż TBE tzn. TabMixi tam jest opcja przywracania paneli.
Można też mniejszą "kobyłę" niż TBE tzn. TabMixi tam jest opcja przywracania paneli.

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4
All in one mouse gestures też obsługuje taką opcje.
Polecam takie ustawienie, jest bardzo ergonomiczne przynajmniej z mojego punku widzenia:) :
ruch myszki (po wcisnieciu prawego przycsku) w góre zamknięcie taba, w dół ponowne otwarcie a w boki przełancza miedzy panelami.
Polecam takie ustawienie, jest bardzo ergonomiczne przynajmniej z mojego punku widzenia:) :
ruch myszki (po wcisnieciu prawego przycsku) w góre zamknięcie taba, w dół ponowne otwarcie a w boki przełancza miedzy panelami.
- Beowulf
- Z nami od: 15 maja 2005, 15:38
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa