Problem z linkiem do motywów na firefox.pl
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050421 Firefox/1.0.3 (MOOX M1)
To ja też mam pytanie odnośnie adresów stron z motywami.
Dlaczego jak klikam na link "Motywy" na stronie Firefox.pl do mnie przenosi na mozilla/.../upgrade?
Mam FFv1.0.3 i jestem świadom że jest już nowa wersja ale nie chcę jej pobierać.
Dlaczego jak klikam na link "Motywy" na stronie Firefox.pl do mnie przenosi na mozilla/.../upgrade?
Mam FFv1.0.3 i jestem świadom że jest już nowa wersja ale nie chcę jej pobierać.
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050620 Firefox/1.0.5
Po pierwsze - nikt cię nie zmusza do zmainy na 1.0.4 ... twój wybór
Po drugie - link na stroni www.firefox.pl przenosi pod adres:
https://addons.mozilla.org/themes/?application=firefox - przed sekundą sprawdzałem
A po trzecie dlaczego pytasz o w topicu dotyczącym NVU???
https://addons.mozilla.org/themes/?application=firefox - przed sekundą sprawdzałem
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050421 Firefox/1.0.3 (MOOX M1)
tomasiek pisze:Po pierwsze - nikt cię nie zmusza do zmainy na 1.0.4 ... twój wybór
Ad1. Właśnie mam wrażenie że FF mnie zmusza do upgrade'a
Ad2. Ciebie przenosi we właściwe miejsce bo masz 1.0.4 ja też jak wejde na firefox.pl kożystając z innej przeglądarki to mnie przenosi tam gdzie powinien tzn. do themes a na FF 1.0.3 przekierowuje na mozilla/.../upgrade (stąd mój wniosek w Ad1)
Ad.3 Sorry nie zauważyłem
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050620 Firefox/1.0.5
1. To wyłącz sobie w narzędzia->opcje->zaawansowane ->sprawdź aktualizacje i nikt cię do niczego nie będzie zmuszał
2. Sprawdzałem pod 1.0.3, 1.0.4 i 1.0.5 a nawet w IE i Operze.... (pod MOOX też i w deepparku)- wszędzie przekierowuje tak samo - proponuję oczyszczenie cache i odświeżenie strony ctrl+r
3. Wydzielam
2. Sprawdzałem pod 1.0.3, 1.0.4 i 1.0.5 a nawet w IE i Operze.... (pod MOOX też i w deepparku)- wszędzie przekierowuje tak samo - proponuję oczyszczenie cache i odświeżenie strony ctrl+r
3. Wydzielam
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
tomasiek pisze:1. To wyłącz sobie w narzędzia->opcje->zaawansowane ->sprawdź aktualizacje i nikt cię do niczego nie będzie zmuszał
3. Wydzielam
1. Sprawdzanie aktualizacji mam wyłączone dla FF i dla rozszeżeń/motywów
2. Kasze wyczyściłem stronę przeładowałem nic nie dało to.
Dowód rzeczowy 1a:
3. Dzięki i jeszcze raz sorry za zamieszanie.[/url]
- JaSam
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa