MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

"no download menager detected" pomocy

Dodatki rozszerzające funkcjonalność i schematy wyglądu Mozilli Firefox

Moderator: Pomocy?!

"no download menager detected" pomocy

Postautor: sid25 » 07 lipca 2005, 23:38

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

mam zainstalowaną wtyczkę flashgot z którą działały mi takie programy jak flashget, stardownlander, obecnie po zmianie windy mam znów zainstalowaną tą wtyczke i powyższe programy i lipa nie działa mi wyskakuje mi napis jak w temacie, jak na niego klikam odsyła mnie na stronke z programami do akceleracji ściągania plików zassałem z tamtąd jakiś free dowlander menager i dalej nic. nie mam pojecia dla czego tak się dzieje, przeinstalowywałem firefoxa jak i te progsy i nic to nie pomogło. mam XP z SP2 i dwa dni temu przy takiej konfiguracji działałi oki

Proszę o pomoc

i z góry dziękuje

pozdrawiam sid25 :):):)
sid25

Postautor: Tomqoo » 08 lipca 2005, 07:28

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

Może odinstaluj aktualną i zainstaluj ostatnią działająca wersję Flashgota.

A przy reinstalacji FF skasowałeś również dotychczasowy profil? Wypróbuj tego nowego Flashgota na nowym profilu (zachowaj sobie przynajmniej zakładki).
Tomqoo

Z nami od: 04 marca 2005, 09:27

Postautor: sid25 » 08 lipca 2005, 10:08

oczywiście skasowałem wszystkie pozostałości po FF i nie mam starszej wersji wtyczki o ile wyszła nowsza od tamtej, poprzedniej instalacji z resztą zawsze aktualizowałem dodatki, a reszta progsów w/w jest w taki samych wersjach jak poprzednio.
:(:(:(:(:(:(:(:(
sid25

Postautor: Tomqoo » 11 lipca 2005, 07:54

Na stronie domowej Flashgota piszą, że rozszerzenie te pobiera dane o download menagerach z rejestru. W przypadku takim jak Twój zalecają reinstalację download menagera.

Ale piszesz, ze te robiłeś...

Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to skorzystaj z innego rozszerzenia: Download with, też jest niezłe, a w razie problemów można je nawet ręcznie powiązać z menadżerem pobrań.
Tomqoo

Z nami od: 04 marca 2005, 09:27

Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa