szukam rozszerzenia
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
szukam rozszerzenia
Przeglądarka: Opera/7.54 (Windows NT 5.1; U) [pl]
czy instnieje takie rozszerzenie do firefoxa, aby przegladarka blokowala w ogole polaczenie z danym serwerem... ?
myslałem o tym jak jest w ustawieniach że mozna wylaczyc pobieranie obrazkow i mozna ustawic strony z ktorych firefox bedzie pobieral obrazki...
dobrze by bylo jak by bylo rozszerzenie podobne do tego tylko po prostu blokowalo by polaczenie do wszystkich stron i mozna by bylo sobie odblokowac niektore....
mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie bo troche to tak chaotycznie napisalem....
pozdrawiam
myslałem o tym jak jest w ustawieniach że mozna wylaczyc pobieranie obrazkow i mozna ustawic strony z ktorych firefox bedzie pobieral obrazki...
dobrze by bylo jak by bylo rozszerzenie podobne do tego tylko po prostu blokowalo by polaczenie do wszystkich stron i mozna by bylo sobie odblokowac niektore....
mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie bo troche to tak chaotycznie napisalem....
pozdrawiam
- Gość
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050620 Firefox/1.0.5
ADBlock ma funkcję blokowania adresów, można też do tego wykorzystać R.I.P (i ustawić żeby olewał element body)
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050620 Firefox/1.0.5
Anonymous pisze:zainstalowalem sobie adblocka ale nie wiem jak sie blokuje strony, moglby mi ktos to wytlumaczyc....
Do tego jest Ci potrzebny AdBlock PLUS. Ze zwykłym AdBlockiem tego nie zrobisz.
A jak to ustawić? Stosunkowo prosto:
1. ustawiamy w opcjach AdBlocka "Site blocking"
2. W filtrach wpisujemy sobie "*" - samą gwiazdkę
3. Strony które mają się otwierać dodajemy do tzw. białej listy.
I tyle
Wybierz Firefoksa i podbij Internet! 
- Cleriic
- Moderator
- Z nami od: 09 stycznia 2004, 16:04
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.9) Gecko/20050705 Firefox/1.0.5
Odpalić w safe mode i podziałać. Reinstalacja Fx nic ci nie uszkodzi, ale i nie pomoże, bo masz błędy w katalogu profilu, a nie katalogu programu. Profil jest w Documents&Settings..., a program w Program Files...

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
• Strona 1 z 1
Wróć do Rozszerzenia dla Firefoksa